Evde Takip Sistemi nedir? Evde Takip Sistemi uygulaması nasıl indirilir? Evde izalasyon dijital takip sistemi nereden indirilir?

Evde Takip Sistemi nedir? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın düzenlediği basın toplantısında açıkladığı dijital takip aplikasyonu büyük merak uyandırdı. Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında "Evde Kal" çağrıları devam ediyor. Sağlık Bakanı"Evde izole olması gerekenleri dijital takip yöntemi ile takip edeceğiz" dedi. İşte Evde Takip Sistemi nedir? Evde Takip Sistemi uygulaması nasıl indirilir? Merak edilen detaylar haberimizde...

Evde Takip Sistemi nedir? Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında "Evde Kal" çağrıları devam ediyor. Sağlık Bakanı"Evde izole olması gerekenleri dijital takip yöntemi ile takip edeceğiz" dedi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın düzenlediği basın toplantısında açıkladığı dijital takip aplikasyonu büyük merak uyandırdı. İşte Evde Takip Sistemi nedir? Evde Takip Sistemi uygulaması nasıl indirilir? Merak edilen detaylar haberimizde...

HASTALARA DİJİTAL TAKİP

* Hastalarımızın ve temaslıların kendilerini izole etme koşullarından taviz vermemiz mümkün değildir. Bu yüzden evde izole edilmesi gereken hastalarımızı dijital yöntemle takip edeceğiz. Kendilerini hemen uyaracağımız bir sistemin hazırlıklarını da tamamladık. Bu sıkı tedbirin detaylarını daha sonra açıklayacağım. Bütün tedbirlerimize rağmen virüs kişiden kişiye bulaşmaya devam ediyor.

Evde Takip Sistemi nedir? Evde Takip Sistemi uygulaması nasıl indirilir? Evde izalasyon dijital takip sistemi nereden indirilir?

* Özellikle riskli olan sağlık personelimizin taramadan geçirilmesi bugün de gündem yapıldı, buna da başlıyoruz. Covid dışı hastalar dahil olmak üzere, yoğun bakımlarda kapasitemizin yüzde 62’si dolu, yüzde 38’i boş. Yoğun bakımla ilgili hiçbir hastane, özel hastaneler de yoğun bakımda yatan hiçbir hastadan ücret alamazlar.

 

Evde Takip Sistemi nedir? Evde Takip Sistemi uygulaması nasıl indirilir? Evde izalasyon dijital takip sistemi nereden indirilir? ile ilgili etiketler Son dakika Sağlık Bakanı Koronavirüs aplikasyon dijital
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.