Evde Paketleme İşi İçin Ev Hanımlarına Müjde! İŞKUR Evde Ek İş Fırsatını Duyurdu!

Evde Paketleme İşi İçin Ev Hanımlarına Müjde! İŞKUR Evde Ek İş Fırsatını Duyurdu! Evden çıkmadan düzenli maaş alacak bir iş arıyor musunuz? Ev ekonomisine katkıda bulunmak isteyen ev hanımlarıne evde ek iş sağlayan İŞKUR her ay düzenli maaşla evde paketleme işi sunuyor. İşte evde ek iş ve paketleme işinin detayları ve başvuru şartları...

İŞKUR Evde Ek İş İmkanını tüm ev hanımları için genişletti. Dar gelirli ailelerin büyük bir merakla beklediği evde paketleme işinin başvuruları da başladı. Evden çalışma modelinin giderek benimsendiği ülkemizde fabrikalardaki paketleme işi de İŞKUR araclığıyla ev hanımlarına ulaştırılıyor. Evde Paketleme İşi İçin Ev Hanımlarına Müjde! İŞKUR Evde Ek İş Fırsatını Duyurdu!

Evde ek iş fırsatı için daha önce İŞKUR'da kaydınız olması gerekiyor. Evde paketleme işi olanaklarından faydalanmak isteyen ev hanımları, SMS ve e-posta yoluyla da bilgilendiriiliyor.

EVDE PAKETLEME İŞİ HANGİ SEKTÖRLERDE VAR?

Evde paketleme işi İŞKUR tarafından ev hanımlarına, öğrencilerine ulaştırılıyor. Kına paketlem, nikah şekeri, bitki çayı paketleme, alışveriş sitelerinin kartonlarını paketleme gibi çeşitli ürünlerin paketlenmesini sunuyor.

İŞKUR evde ek iş ve paketleme için başvuru yolları da belli oldu. Ev hanımlarının cep telefonlarını ve adres bilgilerini İŞKUR internet sitesine kayıt ettirmeleri yeterli oluyor. Peki Evde paketleme işinde ne kadar para kazanılıyor?

Evde Paketleme İşi İçin Ev Hanımlarına Müjde! İŞKUR Evde Ek İş Fırsatını Duyurdu!

Evde ek iş imkanı sunan birçok sektör aradıkları elemanları İŞKUR evde paketleme kategorisinden buluyor. İş arayanlar ile işverenleri bir araya getiren İŞKUR, evde paketleme işi için de binlerce kişiye fırsat sunuyor.

Dar gelirli ailelerin az masrafla ve evden çalışarak para kazanmasını sağlayan Evde ek iş için İŞKUR internet sitesinden başvuruyu hemen yapabilirsiniz. Ev hanımları fazla zorlanmadan ve kısa zamanda aylık 4 bin TL civarında para kazanabiliyor.

İŞKUR EVDE PAKETLEME İŞİ BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ

 

 

Evde Paketleme İşi İçin Ev Hanımlarına Müjde! İŞKUR Evde Ek İş Fırsatını Duyurdu! ile ilgili etiketler başvuru işkur evde ek iş ev hanımları ek iş işkur evde paketleme evden ek iş evde paketlene işi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.