Evde sabun, kına, boncuk işi! Kadınlara evde paketleme işi başvuru formu!

Evde paketleme işi başvuru! Son zamanlarda ekonomik kriz ve işsizliğin artması ile birçok kişi ve ev hanımlarına evde paketleme işine ek gelir sağlaması için yöneldi. Ayda 4 bin TL'ye kadar para kazanabiliceğiniz bu paketleme işlerini araştırdık. Evde paketleme işi başvuru nasıl yapılır? İşte detaylar...

Evde işsizliğin çoğaldığı bu dönemde boş kalmamak için yapabiliceğiniz bazı işleri sizler için araştırdık. Aylık 4 bin TL'ye kadar gelir sağlayabilen bu meslekler ile evinize ev hanımlarına evde paketleme iş ile ek gelir sağlamak çok kolay. Birçok firmanın iş olanağı sağladığı bu alanları sizler için listeledik. Firmalar genellikle ev hanımlarına evde paketleme işini 5-6 kişilik olarak vermeyi tercih etsede tek başınızada yapabilme olasılığınız var.

SABUN PAKETLEME

Evde paketleme işi veren firmaların büyük bir kısmını sabun işletmeleri oluşturuyor. Genellikle organik sabun yapan firmaların büyük bir kısmı paketleme işi vermektedir. Sabun paketleme işi kolaydır, genellikle 6’lı paketler hazırlanır ve iyi bir şekilde kapatıldığından emin olursunuz.

BARDAK ALTLIĞI PAKETLEME

Evde yapılabilecek ek işlerden biri de bardak altlığı paketlemedir. Genellikle 6’lı ve 12’li paketler olarak hazırlanır. Bu iş fikri son zamanlarda azalmaya başlamış olsa da halen büyük şehirlerde bu iş fikrini bulabilmek mümkün.

TESBİH PAKETLEME

Ülkemizde bin yılı aşkın bir geçmişi olan tezbihler de son dönemde paketlenerek satışa sunulmaktadır. Tezbih firmalarının e-ticarete yönelmesi ile birlikte tesbih paketleme ihtiyaçlarında artış yaşanıyor. Bu işletmelere yönelik tesbih paketleme işi verebilirsiniz.

KINA PAKETLEME

Ev hanımlarına evde paketleme işi için son dönemde Hint kınasının yoğun satış rakamlarına ulaşmasıyla birlikte kına paketleme işlerinde artış yaşanıyor. Bu iş fikrine kendi başınıza da odaklanarak, paketler halinde Hint kınası satışı gerçekleştirebilirsiniz.

MUM PAKETLEME

Mumlar artık genellikle dekorasyon amacıyla kullanılıyor. Bu doğrultuda mum yapan işletmeler artık şık ve standart ölçüler dışında mumlar üretiyor. Durum böyle olunca her mum serisi için ayrı bir paketleme ihtiyacı ortaya çıktı. Mum üretimi yapan firmalardan kolaylıkla alınabilecek bir ek iştir.

PLASTİK ve KARTON BARDAK PAKETLEME

Evde plastik ve karton bardak paketleyerek de para kazanabilirsiniz. Bu işi yapan firmalar genellikle 50-60 bin liraya kurulan atölyelerdir ve bu nedenle paketleme için personel istihdam etmek konusunda yeterli sermeyeye sahip değiller. Siz de plastik ve karton imalatı yapan işletmeler aracılığıyla evde paketleme işi yapabilirsiniz.

TELEFON KILIFI PAKETLEME

Piyasada satılan yüzlerce farklı modelde akıllı cep telefonu bulunuyor. Bu cep telefonlarının kılıfını üretmek artık eskisinden çok daha kolay. Ancak bu işletmeler her kılıfı kendi paketine yerleştirmek konusunda personel istihdam etmek yerine; evde ek iş olarak bu işi yapanlara iş vermektedir. Siz de evde cep telefonu kılıfı paketleme işi yaparak para kazanabilirsiniz. Ek bilgiler Evde Telefon Kılıfı Paketleme İşi Yaparak Para Kazanmak rehberinde.

VİDA PAKETLEME

Yaşadığınız şehirde bir organize sanayi bölgesi varsa, muhtemelen vida ve çeşitli bağlantı elamanları üreten firmalar da bulunuyordur. Bunlar aracılığıyla evde paketleme işi bulabilirsiniz.

BONCUK PAKETLEME

Evde ek iş olarak yapılabilecek işlerden biri de boncuk paketlemedir. Birbirinden farklı boncukları ayıklamalı ve belirli bir oranda paketlemelisiniz.

DUŞ BAŞLIĞI MONTAJI ve PAKETLEME

Duş başlıkları genellikle 5-6 farklı parçadan oluşmaktadır. Bu ürünlerin imalatını yapan firmalar ile anlaşarak hem montaj hem de paketleme yapabilirsiniz. Bu ürünlerin imalatını yapan çok sayıda firma ne yazık ki bulunmuyor.

BAĞCIK TOPLAMA ve PAKETLEME

Bağcık üreten imalathaneler için hem toplama hem de paketleme hizmeti verebilirsiniz. Yaşadığınız şehirde bu ürünlerin imalatı yapan firmalara ulaşmanız yeterli.

BEBEK TELSİZİ PAKETLEME

Evde ek iş olarak yapılabilecek işlerden biri de bebek telsizi montajı ve paketlemesidir. Bu ürünlerin imalatını yapan firmalardan kolaylıkla iş bulabilirsiniz.

ERZAK KUTUSU PAKETLEME

Evde daha kapsamlı bir paketleme işi yapmak istiyorsanız; erzak kutusu paketlemesi işini yapabilirsiniz. Genellikle bu iş dernekler tarafından verilmektedir.

Evde sabun, kına, boncuk işi! Kadınlara evde paketleme işi başvuru formu! ile ilgili etiketler evde paketleme işi nasıl başvuru yapılır evde paketleme işleri neler
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.