Evde paketleme işi 2022! İŞKUR evde paketleme işine başvuru nasıl yapılır?

İŞKUR ev hanımlarına evde paketleme işi başvuru formu 2022! Ev hanımlarına ve korona salgınından dolayı evden çalışmak zorunda olan kadınlara iş imkanı veren İŞKUR’un evde paketleme işine talepler artmaya başladı. Peki, 2022 İŞKUR evde paketleme işi başvuru nasıl yapılır?

Ev hanımlarına maddi destek sağlamak ve bunun yanında hem ev ekonomisi hem de ülke ekonomisi adına İŞKUR’un evde paketleme işine ev hanımları büyük bir ilgi gösteriyor. Sadece ev hanımlarına değil aynı zamanda salgından dolayı evden çalışmak durumunda kalan kadınlara da maddi destek sağlamayı amaçlayan İŞKUR’un evde paketleme işi başvuru formu nasıl doldurulur kısmı merakla araştırılıyor.

Ev hanımlarına destek olmak amacıyla İŞKUR evde paketleme işinde; nikah şekeri, sabun, tel toka, kulak çubuğu paketleme ve poşet katlama gibi işler bulunmakta. Bu projede yer alan kadınların ev ekonomisinin yanı sıra ülke ekonomisine olumlu katkı yapmaları beklenmekte.

İŞKUR'un desteği ile yapılan evde paketleme işi için başvurular zaman zaman İŞKUR’a bağlı olan kurumlar tarafından başlatılmaktadır. Ev hanımlarının çalışma hayatına katılabilmesi için İŞKUR’a bağlı olan firmaların evde paketleme işi ilanlarını zaman zaman kontrol etmeleri gerekmektedir.

Evde paketleme işi 2022! İŞKUR evde paketleme işine başvuru nasıl yapılır?

İŞKUR EVDE PAKETLEME İŞİ BAŞVURU

İŞKUR evde paketleme işi için başvurular bu kuruma bağlı olan firmalar tarafından aralıklarla verilmektedir. Evde paketleme işinde çalışmak isteyen kadınlar, ikamet adreslerine en yakın İŞKUR şubesine giderek kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Kayıttan hemen önce ise İŞKUR evde iş paketleme başvuru formunu doldurmaları zorunludur.

İŞKUR evde paketleme işi başvuru formu doldurulduktan sonra da ev hanımlarının eğitim sertifika belgeleri meslek danışmanları tarafından kayıt edilecektir. Kayıt sonrasında da İŞKUR evde paketleme işine başvuruda bulunan ev hanımlarından cep telefonu numarası ile birlikte iletişim bilgileri istenerek bu belgeler sisteme kayıt edilecektir.

Sisteme kayıtları yapılan ev hanımları uygun evde paketleme işi geldiği zaman cep telefonlarına İŞKUR tarafından SMS mesajı gönderilecektir. Gelen SMS ile birlikte işi kabul eden ev hanımları, para kazanmaya başlayacaklardır.

Evde paketleme işi 2022! İŞKUR evde paketleme işine başvuru nasıl yapılır? - Resim : 2

İŞKUR evde paketleme işi projesi kapsamında ev hanımlarına genellikle; cetvel seti hazırlama, sabun, tel toka, takı tasarım, tırnak kutulama, gömlek yakası dikme, peçete halkası gibi işler yaptırılır. El çabukluğu gerektiren bu işlerde günlük ortalama 4 saat çalışılarak ev hanımları ayda en az 1300 TL üzerine para kazanabilir.

İŞKUR EVDE PAKETLEME İŞİ BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ

Evde paketleme işi 2022! İŞKUR evde paketleme işine başvuru nasıl yapılır? ile ilgili etiketler İŞKUR İŞKUR evde paketleme işi İŞKUR evde paketleme başvuru formu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.