Evde paketleme işi 2021! İŞKUR evde paketleme işi başvurusu nasıl yapılır?

İŞKUR evde paketleme işi 2021 Ekim ayında da ev hanımları tarafından revaçta. Ülkemizde evde ek iş yaparak aile bütçesine katkı sağlamak isteyen kadınlar evde paketleme işi başvurularına yoğun ilgi göstermekte. Evden sadece günde 2-3 saat kadar çalışarak nikah şekeri ya da bebek şekeri paketleyerek ayda 6000 TL’ye kadar ek gelir imkanı. Peki ama İŞKUR evde paketleme işi başvurusu nasıl, nereden yapılır?

İŞKUR evde paketleme işi başvuruları 2021 Ekim ayında da devam ediyor. Aile bütçesine katkıda bulunmak isteyen ev kadınları, nikah şekeri ya da bebek şekeri paketleme işi yaparak ve günde sadece 2-3 saat zaman ayırarak ayda 6000 TL’ye kadar gelir elde edebiliyor.

Ekonomik sıkıntıların olduğu bu dönemde gelir kaybından fazla etkilenmemek isteyen kadınlar için İŞKUR üzerinden evde paketleme işi iş ilanları açılıyor. Tabi ki eskiye nazaran evde paketleme işine başvurularda yoğun bir artış olduğu gözlemleniyor. 2021 Ekim ayında da İŞKUR evde paketleme işi başvurularında artış yaşandığı da biliniyor.

Türkiye’de evde paketleme işi veren firmalarda yaşanan artışlarla beraber personel ihtiyacı da doğuyor. Bu konuda aile bütçesine katkı sağlamak isteyen kadınlarda İŞKUR evde nikah şekeri ve bebek şekeri paketleme işine yoğun ilgi gösteriyor.

Evde paketleme işi 2021! İŞKUR evde paketleme işi başvurusu nasıl yapılır?

Eğer ki sizinde 5 ya da 6 kişilik bir toplu ekibiniz bulunuyorsa evde paketle işi için başvurularınızın olumlu sonuçlanması daha da netleşecektir. Özellikle küçük çaplı işletmelerin ya da herhangi bir yeri olmayan dükkanlar, İŞKUR aracılığıyla personel istihdam etmek üzere evde paketleme işi için ilan açarak eleman alımı sağlamaktadır.

EVDE NİKAH ŞEKERİ PAKETLEME

İŞKUR evde nikah şekeri paketleme işi genelde nikah ve düğün sezonlarında artış göstermektedir. Bu firmalarla çalışmak avantajlı olduğundan evlerden paketleme yapacak kişilere ihtiyaç duyulur. Evde nikah paketleme işi için öncelikle bir firmayla anlaşmanız gerekir. Firmayla anlaşma yaptığınızda alacağınız ücret paketleyebileceğiniz nikah şekeri sayısı kadar olacaktır.

Öncelikle nikah şekeri modelleri ve tasarımları birbirinden farklı olacağından zamanla eliniz buna alışacaktır. Her nikah ya da düğün için farklı tasarımlar yapmanız sizden istenebilir. Bu konuda kendinizi fazla strese sokmamanızda yarar vardır. Endişelenmenize hiç gerek yoktur.

EVDE BEBEK ŞEKERİ PAKETLEME

İŞKUR evde bebek şekeri paketleme işi genelde doğum yapacak anneler ile ön plana çıkar. Bu firmalarla çalışmak avantajlı olduğundan evlerden paketleme yapacak kişilere ihtiyaç duyulur. Evde bebek paketleme işi için öncelikle bir firmayla anlaşmanız gerekir. Firmayla anlaşma yaptığınızda alacağınız ücret paketleyebileceğiniz bebek şekeri sayısı kadar olacaktır.

Evde paketleme işi 2021! İŞKUR evde paketleme işi başvurusu nasıl yapılır? - Resim : 2

Öncelikle bebek şekeri modelleri ve tasarımları birbirinden farklı olacağından zamanla eliniz buna alışacaktır. Her bebek şekeri için farklı tasarımlar yapmanız sizden istenebilir. Bu konuda kendinizi fazla strese sokmamanızda yarar vardır. Endişelenmenize hiç gerek yoktur.

EVDE PAKETLEME İŞİNDEN NE KADAR KAZANABİLİRİM?

İŞKUR evde paketleme işinden kazancınız sizin ne kadar çalıştığınız ile doğru orantılı olarak artacaktır. Çoğunlukla şahıs firmaları ile çalışırsanız nikah şekeri ve bebek şekeri işlerinden ayda 6000 TL’ye kadar gelir elde edebilirsiniz. Eğer İŞKUR üzerinden bu işi yapan firmalara ulaşamıyorsanız Organize Sanayi Bölgeleri’ne kadar giderek erişim imkanı sağlayabilirsiniz.

İŞKUR EVDE PAKETLEME İŞİ BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ

Evde paketleme işi 2021! İŞKUR evde paketleme işi başvurusu nasıl yapılır? ile ilgili etiketler İŞKUR evde paketleme işi Evde Paketleme İşi Başvuru Evde Paketleme
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.