Evde Ek İş Yapmak İsteyenlere Müjde Geldi! İŞKUR Evde İşçi Alımına hemen başvurun!

Evde Ek İş Yapmak İsteyenlere Müjde geldi. Özellikle ev hanımları ve işsiz gruba yönelik başlatılan çalışma ile İŞKUR evde ek iş başvuru şartlarını açıkladı. Peki İŞKUR evde ek işçi alımını nasıl yapıyor? İşte Ek iş Başvuru Şartları...

İŞKUR Evde Ek İş Yaparak Para kazanmak isteyenler için evde ek işçi alımlaraına başlıyor. Ev hanımları, öğrenciler ve işsizler için evde ek iş yaparak para kazanmak adeta hayati bir öneme sahiptir. İŞKUR bu konuda işçi alımları yapmaya hazırlanıyor.

Evde ek iş ile 2500 TL ile 6000 TL arasında maaşla başvurusu yapılacak evde ek iş işçi alımı için başvurub şartları da açıklandı. İlanı yayınlanan personel alımına göre evde ek gelir getirecek iş başvurusu nasıl yapılır?

İŞKUR Evde Ek İş İşçi Alımı Başvuru Şartları...

Evde paketleme işi olarak da bilinen ilanlara başvuru yapmak isteyenler için İŞKUR ilanları açıklandı. Web sitesi üzerinden yapılacak başvurular sonuçlandığında aylık kazancınız 2500 TL ile 6000 TL arasında bir kazanç olabilir.

Evde Ek İş Yapmak İsteyenlere Müjde Geldi! İŞKUR Evde İşçi Alımına hemen başvurun!

Evde Ek İşçi Başvuru Şartları Nedir?

Evde paketleme işine başvuracak erkek adaylar askerliklerini yapmış olmalı,

18 Yaşını Doldurmuş olmalı

50 yaşından küçük olunmalı,

Anayasal düzene karşı bir suç işlememiş olmamak,

Daha önce kamu çalışanı ise yüz kızartıcı bir suç işlememiş olmalı...

Kamu haklarından mahrum olmamalı,

Emekli maaşı alınmamalı...

Evde Ek İş / Paketleme İşi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Evde ek iş ya da paketleme işi yapmak isteyenler İŞKUR internet sitesinden sisteme giriş yaparak başvuru yapılabiliyor. Sisttme giriş yapıldıktan sonra part*time seçeneğini seçmeye dikkat etmelisiniz.

 

Evde Ek İş Yapmak İsteyenlere Müjde Geldi! İŞKUR Evde İşçi Alımına hemen başvurun! ile ilgili etiketler İŞKUR başvuru Evde ek iş Evde Paketleme
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.