Evde Ek İş İmkanını Duyurdu! Evde Ek İş İçin Başvuru Yapın, Ayda 6 Bin lira kazanma fırsatı!

Ekonomik Zorluk Çeken Ailelerde Kadının Çalışması Çok önemlidir. Evde Ek İş Yapmak İsteyen hanımlar evde ek iş ilanlarını araştırmaya başladı. 6 bin Liraya Kadar Kazanç sağlanabilen evde ek iş ilanlarına girdi.

Evde Ek İş İlanlarını Bir Kez Daha Duyurdu. Ev hanımları, öğrenciler ve işsizler için ek iş her zaman önemlidir. Ekonomik kriz yaşayan birçok aile de evde iş yapmak arayışında. Bu fırsatı onlara sundu. Evde Ek İş Yaparak ayda 6 bin Lira kazanmak için internet sitesinde ilanlar yayınlandı.

Evde ek iş başvuru şartları da Merak Konusu Oldu. Özellikle hanımlar ilgilense de işsiz erkekler de evde ek iş başvuruları için şartları araştırıyor. Özellikle askerlik yapmış olması gereken şartlar arasında 50 yaşından küçük olunması şartı da aranıyor.

Ekonomik kriz içerisindeki ailelere ayda 6 bin lira kazanç sağlayacakları ek iş ilanlarında yayınlandı. Peki evde ek iş başvuru şartları nedir?

İnternet sitesi üzerinden yapılacak başvurular sonuçlandığında aylık kazancınız 2500 TL ile 6000 TL arasında bir kazanç olabilir.

Evde Ek İş İmkanını Duyurdu! Evde Ek İş İçin Başvuru Yapın, Ayda 6 Bin lira kazanma fırsatı!

İŞKUR EVDE EK İŞ İMKANINI DUYURDU!

Evde paketleme İşine Başvuracak Erkek adaylar askerliklerini yapmış olmalı, 18 Yaşını Doldurmuş olmalı, 50 yaşından küçük olunmalı, Anayasal düzene karşı bir suç işlememiş olmamak, Daha önce kamu çalışanı ise yüz kızartıcı bir suç işlememiş olmalı, Kamu haklarından mahrum olmamalı, Emekli maaşı alınmamalı...

Evde ek iş ya da paketleme işi yapmak isteyenler internet sitesinden sisteme giriş yaparak başvuru yapılabiliyor. Sisteme giriş yapıldıktan sonra part ime seçeneğini seçmeye dikkat etmelisiniz.

Evde Ek İş İmkanını Duyurdu! Evde Ek İş İçin Başvuru Yapın, Ayda 6 Bin lira kazanma fırsatı! ile ilgili etiketler İŞKUR Evde ek iş ek iş
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.