Evde bakım maaşı yatan iller listesi 12 Aralık 2021! Pazar evde bakım yardımı paraları yattı mı?

12 Aralık 2021 Pazar evde bakım maaşı yatan illeri listesi belli oldu. Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından takibi gerçekleştirilen evde bakım parası yardımı alan vatandaşlar bu konuya büyük önem veriyor. Peki 12 Aralık evde yardım paraları hesaba yattı mı?

Her ayın belirli günlerinde evde bakım maaşı Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından takibi yapılarak ödenmektedir. 2021 Temmuz ayında zamlanan evde bakım parası için 12 Aralık Pazar iller listesi takip edilmektedir.

Evde bakım maaşı her ayın 15’i ile 30’u arasında vatandaşların banka hesaplarına yatırılmaktadır. 2021 Aralık ayına ilişkin olarak evde bakım parası ödemelerinin hangi illere yattığını gösteren güncel liste haberimizin içeriğindedir.

Evde bakım yardımı ödemelerinizin hesaplarınıza yatıp yatmadığını e-Devlet üzerinden kolaylıkla sorgulayabileceksiniz. TC Kimlik numaranız ile birlikte e-Devlet şifrenizi de kullanarak hesabınıza giriş yaptıktan sonra arama çubuğuna "Engelli Evde Bakım Ödeme Bilgileri Sorgulama" yazarak karşınıza gelen yere tıklamanız yeterli olacaktır. Evde bakım maaşlarını Ziraat Katılım Bankası aracılığı ile alan vatandaşlar, cep telefonlarının mesaj bölümüne BAKIYE yazıp, 4747'e SMS atarak sorgulama işlemlerini gerçekleştirebileceksiniz.

12 Aralık 2021 Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi

1- Edirne
2- Tokat
3- Çanakkale
4- Ordu
5- Diyarbakır
6- Antalya
7- Karabük
8- Osmaniye

Evde bakım maaşı yatan iller listesi 12 Aralık 2021! Pazar evde bakım yardımı paraları yattı mı? ile ilgili etiketler Evde bakım maaşı Evde Yardım Parası
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.