Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekildi?

28 Ağustos ATV yayın akışında yer alan Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı hangi kanalda? Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı oyuncuları kimlerdir?

28 Ağustos ATV yayın akışında yer alan Rocky 4 adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Rocky 4 1986 yılında vizyona girmiştir..

EVCİL HAYVANLARIN GİZLİ YAŞAMI FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Sevilen animasyon filmi Çılgın Hırsız'ı yaratan ekip yeniden iş başında! Illumination ekibinin yeni filmi The Secret Life of Pets, "Her gün işe giderken evde bıraktığınız evcil hayvanlarınız, siz eve dönene kadar geçen süreç içerisinde ne yapıyor?" önermesinden yola çıkıyor. Yönetmenliğini Chris Renaud ve Yarrow Cheney ikilisinin üstlendiği filmin seslendirme kadrosunda ise; Louis C.K., Eric Stonestreet ve Kevin Hart gibi isimler yer alıyor. Çılgın Hırsız ve Minyonlar’a imza atan Chris Renaud’ın yönetmenliğini üstlendiği filmin yapımcılığını Illumination’ın kurucusu ve CEO’su Chris Meledandri ve uzun zamandır birlikte çalıştığı Janet Healy gerçekleştirdi. Yardımcı yönetmen koltuğunda Yarrow Cheney var. Filmin yazarları ise Brian Lynch ile Cinco Paul ve Ken Daurio.

EVCİL HAYVANLARIN GİZLİ YAŞAMI FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Chris Renaud, Yarrow Cheney

Oyuncular: Louis C.K., Eric Stonestreet, Kevin Hart

Tür: Animasyon, Komedi, Aile

Yapım Yılı: 5 Ağustos 2016 / 1s 27dk

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekildi? ile ilgili etiketler ATV Evcil hayvanların gizli yaşamı filminin konusu ne oyuncuları kim ne zaman çekilmiş
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.