Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı filmi konusu nedir? İşte Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı oyuncuları!

Bu akşam Kanal D ekranlarında yayınlanacak Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı filmi sinemaseverler tarafından merak ediliyor. Vatandaşlar Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı filminin konusunu ve oyuncularını merak ediyor. Peki Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı filmi konusu nedir? İşte Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı oyuncuları!

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı filmi konusu nedir? Sorusu sinemaseverler tarafından sorulmaya başlandı. Bu akşam televizyon ekranlarında yayınlanacak olan Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı filminin oyuncuları da araştırılıyor. Peki Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı filmi konusu nedir? İşte Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı oyuncuları!

EVCİL HAYVANLARIN GİZLİ YAŞAMI FİLMİNİN KONUSU

Manhattan'da bir apartman dairesinde sahibi Katie ile mutlu bir hayat yaşayan Terrier türü Max, sahibinin bir gün eve kırma bir köpek olan Luke'u getirmesiyle birlikte gözden düştüğünü hissetmeye başlar. İkili arasında başlayan rekabet kısa sürede yerini iş birliğine bırakacaktır, nitekim Snowball adlı beyaz tavşan, sahipleri tarafından terkedilmiş tüm ev hayvanlarını örgütleyerek evlerinde mutlu yaşayan hayvanlara ve sahiplerine büyük bir komplo planlamaktadır.

EVCİL HAYVANLARIN GİZLİ YAŞAMI OYUNCULARI

Chris Renaud, Yarrow Cheney

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı filmi konusu nedir? İşte Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı oyuncuları! ile ilgili etiketler Sinema film televizyon oyuncu
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.