"Evanjelistler ve siyonistler tanrıyı kıyamete zorluyor!"

SuperHaber yazarı Mete Yarar, Habertürk'te Veyis Ateş'in moderatörlüğünü yaptığı Habertürk Gündem programında, ABD Başkanı Trump'ın dün akşam açıkladığı sözde "Yüzyılın barış planı"nın altındaki teolojik planı anlattı. Bu konuda SuperHaber yazarı Ceyhun Bozkurt ile birlikte yazdığı Mesih adlı kitabın oluşturulması sürecinde yaşadıklarını da anlatan Yarar, bugün yaşananları "Evanjelistler ve siyonistler dünyayı kıyamete zorluyor" sözleri ile özetledi ve bunun sebebini anlattı.

SuperHaber yazarı Mete Yarar, Veyis Ateş'in moderatörlüğünü yaptığı Habertürk Gündem programında Ortadoğu'da yaşanan oyunun altındaki teolojik altyapıyı anlattı.

Konuyla ilgili olarak SuperHaber yazarı Ceyhun Bozkurt'la birlikte 'Mesih' adlı bir kitap kaleme alan Yarar, bu konudaki cahil olduğunu bölgede Suriye konusunu çalışırken karar verdiğini söylüyor.

"İşin enerji kısmına, güvenlik kısmına, İsrail'in güvenliği, BOP gibi birçok projeyi takip ederken ben teoloji kısmını atladığımı, sahaya kiminle gidersem gideyim, karşıma Evanjelist bir rahip gelebiliyor asker kökenli. Gidiyorsun oradaki vatandaş böyle söylüyor. Bu kadar çok sahada konuşulan ve gerçekleşen bir teoloji kısmını araştırmamaktan dolayı ben kendimi kötü hissettim." diyen Yarar sözlerini "Bir buçuk senedir de araştırıyoruz. Şu yaşananları tek tek belgeleri ile bulduk. Ve işin garip tarafı adamlar kendilerini hiç gizlemiyorlar. Yani hiç öyle bir lütufları da yok." diye sürdürdü.

"TANRIYI KIYAMETE ZORLAYACAĞIZ MESİH'İN GELMESİ İÇİN"

Evanjelistlerin içine sızıp onlara takip eden, onları yazdıktan sonra da öldürüldüğünü belirttiği gazeteciden bir anekdot anlatan Yarar sözlerine şöyle devam etti:

"Eski bir istihbarat görevlisi. Adam şunu söylemiş; Siz inanmamış olabilirsiniz, siz onlara inanmıyor olabilirsiniz ama her sözleri sizi etkileyecek. Çünkü onlar inanıyor" diye. Çünkü adamın sözü şu; Tanrıyı kıyamete zorlayacağız Mesih'in gelmesi için."

Veyis Ateş'in "Tanrıyı kıyamete Evanjelistler mi zorlayacak?" sorusu üzerine Yarar, "Hayır Siyonistlerle birlikte zorlayacaklar" diye yanıt verdi. Sonra da ekledi: İki grup birleşiyorlar çünkü ikisi de eski Ahitlere inanıyorlar. Onlar şuna inanıyorlar. Diyorlar ki; "Bizim dönemimizde eğer Mesih gelirse, biz şanslı kullardanız biz onana inandığımız için direkt cennete gideceğiz"

"SEÇİLEN YER FIRAT'IN DOĞUSU İLE DİCLE'NİN BATISI"

Buna inanan bir grup olduğunun altını çizen Mete Yarar, "Buna inanan grubun, bunun gerçekleşeceği saha olarak da seçtikleri yer, çok ilginçtir Fırat'ın doğusu ile Dicle'nin batısı. Neresi orası. Bugün Amerika'nın vazgeçmediği Irak'ta tuttuğu yer ile PYD ile tutmaya çalıştığı bölge." ifadesini kullandı. 

Bu inanca sahip ABD'de 55 milyon Evanjelist olduğunun altını çizen Yarar bu 55 milyon insanın tümünün Cumhuriyetçilere oy verdiğini vurguladı.

"BUNU MOSSAD VE CIA'DAN RAPOR ALARAK YAZMADIK"

Bu sırada Veyis Ateş'in Messiah dizisini hatırlatarak "Bunu Netflix'te izlememiz ilginç değil mi?" hatırlatması üzerine, Yarar, "Ben hayatım boyunca kitap yazarken içimin karardığı ve kitapta ben yalancı çıkarım yazdıklarımla bizi yerin dibine sokarlar diye her dakikasında her cümlesinde dua ettiğimi başka kitap olmadı. Rezil olmak istediğim tek kitap bu. Dilerim rezil olurum. Tek umudum da bu. Ama biz 1,5 yılda hazırladık. Biz yazdıkça yazdıklarımız çıktı. Ve sonunda karar verdik kitabı yayınlıyoruz diye. Bu bizden dolayı değil. Çünkü adamlar hiçbir şeyi gizleme gereği hissetmiyorlar. Biz bunu MOSSAD'dan, CIA'dan rapor alarak yazmadık. Açık kaynaklardan yazdık. Adamlar açık kaynaklarda rahat rahat söylüyorlar yani." dedi. 

 

"Evanjelistler ve siyonistler tanrıyı kıyamete zorluyor!" ile ilgili etiketler PYD Irak Mete Yarar veyis ateş evanjelistler siyonistler
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.