Evan Rachel Wood: Marilyn Manson bana tecavüz etti

Amerikalı oyuncu Evan Rachel Wood, dünyaca ünlü Amerikalı şarkıcı Marilyn Manson tarafından yıllarca tecavüze uğradığını açıkladı. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ''Tecavüzcümün adı, Marilyn Manson olarak da bilinen Brian Warner. Gençken beni korkunç şekilde istismar etti'' ifadelerini kullandı.

Son olarak Westworld isimli popüler dizide oynayan 33 yaşındaki oyuncu Evan Rachel Wood, geçmiş yıllarda tecavüze ve cinsel istismara uğradığını açıklamış fakat zanlıların ismini vermemişti.

O dönemde açıklama yapan yıldız isim, ''Tecavüze uğradım. Biri birlikte olduğum önemli biri tarafından, diğeri de bir bar sahibi tarafındandı. İnsanların artık sessiz kalabilecekleri bir zamanda yaşadığımıza inanmıyorum'' ifadelerini kullanmıştı.

''ARTIK SESSİZ KALAMAYACAĞIM, MANSON BANA TECAVÜZ ETTİ''

Instagram hesabından söz konusu duruma ilişkin açıklama yapan ünlü oyuncu, 'Artık sessiz kalamayacağım' diyerek kendisine tecavüz eden kişinin eski nişanlısı dünyaca ünlü şarkıcı Marilyn Manson olduğunu duyurdu.

Paylaşımında, ''Beynim yıkandı, teslimiyet için manipüle edildim. Misilleme, iftira, şantaj korkusuyla yaşamaktan bıktım. Bu adamı ifşa etmek ve daha fazla insanın hayatını mahvetmesini engellemek için herkese sesleniyorum. 

Tacizcimin adı, dünyaca Marilyn Manson olarak da bilinen Brian Warner. Gençken beni istismar etmeye başladı ve yıllarca bana korkunç bir şekilde tecavüz etti'' ifadelerini kullanan Wood'a kısa sürede binlerce destek mesajı atıldı.

Evan Rachel Wood: Marilyn Manson bana tecavüz etti

İLİŞKİLERİ KISA SÜRMÜŞTÜ

2007 yılında Wood henüz 19 yaşındayken ilişkileri başlayan çift, 2010 yılında nişanlanmıştı. Yaklaşık 7 ay süren nişanlılık süpriz bir şekilde sona ermişti.

Evan Rachel Wood: Marilyn Manson bana tecavüz etti - Resim : 2

 

Evan Rachel Wood: Marilyn Manson bana tecavüz etti ile ilgili etiketler cinsel istismar istismar oyuncu Şarkıcı Instagram Evan Rachel Wood Marilyn Manson westworld itiraf
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.