Ev vergisi nasıl ödenir? Konut, Emlak vergisi nerelerde ödenir?

Ev sahipleri her yıl iki taksit halinde ev ve konut vergisi ödüyor. Emlak vergisinde ise son gün yaklaşıyor. Ev vergisi ödemelerinin son günü olan 31 Mayıs'a kadar ev, bina ve arazi sahipleri emlak vergilerini ödeyebilecek. Pekik ev vergisi nasıl ödenir? Emlak vergisi online ödeme ekranı

Ev ya da emlak vergisi, hangi belediyeye bağlı iseniz oraya giderek ödeyebilrisiniz. Emlak vergisi Mayıs ayının son günü olan 31 Mayıs'a kadar ev ve konut sahipleri için ödenebilecek.

Emlak vergisi mayıs ayı taksitleri için online ödeme imkanı da olan ev vergisi, mükelleflerin yılda iki kez ödemek zorunda oldukları bir vergidir. Emlak vergisinin ikinci taksiti ise Kasım ayında ödeniyor.

EV VERGİSİ NASIL ÖDENİR?

Emlak ya da ev vergisi, bankalar, banka ATM'leri, ilgili belediyeler ve vergi dairelerinde ödenebiliyor.

Vergi dairesine emlak vergisi ödemesi için gidenler, sıra numaralarını alarak ödeme gerçekleştirebiliyorlar. Bazı belediyeler ise online ödeme imkanı sunabiliyor. Emlak vergisi ödemesi sonrası makbuz almak oldukça önemlidir. Daha sonra çıkabilecek sıkıntılara karşı elininizde emlak vergisi ödendi makbuzu olması sizin açınızdan faydalıdır.

 

Ev vergisi nasıl ödenir? Konut, Emlak vergisi nerelerde ödenir? ile ilgili etiketler emlak emlakçı ev vergisi nasıl ödenir emlak vergisi nerelere ödenir
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.