Ev ve iş yeri alacaklara müjde: Kampanya bugün başladı! Yüzde 22 indirim uygulanacak...

TOKİ'nin duyurduğu, borcunu peşin kapatmak isteyen alıcılara özel uygulanacak yüzde 22 indirim kampanyası bugün başlıyor. Konut ve iş yeri alıcılarına yönelik başlatılan kampanyadan yararlanmak isteyenler için son gün ise 19 Ekim.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nca (TOKİ) indirim kampanyası bugün başlıyor. 

Borcunu peşin ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yüzde 22 indirim uygulanacak.

TOKİ Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, borcunu erken kapatıp tapusunu almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarından gelen yoğun talep nedeniyle geri ödemeleri devam eden gayrimenkuller için yapılan indirim kampanyasının ikincisi de düzenlendi.

SON TARİH 19 EKİM

Konut ve iş yeri alıcılarına yönelik bugün başlayacak kampanyadan yararlanmak isteyenler, 19 Ekim’e kadar başvuru yapabilecek.

YÜZDE 22 İNDİRİM UYGULANACAK

Borcun tamamını kapatamayacak olanlar, borç bakiyesinin yüzde 25’inden az olmamak şartıyla yaptıkları peşin ödemelerde yüzde 22 indirim kampanyasından faydalanabilecek, 19 Ekim’den sonra yapılacak borç kapatmalarında, indirim oranı uygulanmayacak.

İŞTE KAMPANYA İÇİN GEREKEN ŞARTLAR

Geri ödeme taksitleri en geç 2020 yılı Haziran ayı sonuna kadar başlamış konut ve iş yeri alıcılarının faydalanabileceği kampanyadan, taksit sayısı 12 ay ve daha az kalan konut ve iş yeri alıcıları yararlanamayacak. Kampanyadan faydalanmak isteyen konut ve iş yeri alıcıları, “Gayrimenkul Satış Sözleşmesini” imzaladıkları aracı bankalardan konut kredisi kullanabilecek.

Ev ve iş yeri alacaklara müjde: Kampanya bugün başladı! Yüzde 22 indirim uygulanacak... ile ilgili etiketler TOKİ konut Kampanya İndirim Tapu peşin
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.