Ev sahibinden ahlaksız teklif: İndirim yaparım...

İngiltere'de kiralık ev arayan bir kadın, kriterlerine uyan bir ev için hane sahibiyle telefon vasıtasıyla iletişime geçti. Genç kadın, ev sahibinin kendisine yaptığı ahlaksız teklifle neye uğradığını şaşırdı.

İngiltere’nin Kent bölgesinde yaşayan Georgia Linehan, bir web sitesi üzerinden kiralık ev aramaya başladı. Kriterlerine uyan bir ev dikkatini çeken genç kadın, ev sahibiyle telefon vasıtasıyla iletişime geçti.

''GÖĞÜSLERİNİN FOTOĞRAFINI GÖNDER İNDİRİM YAPAYIM''

Daily Star'da yer alan habere göre, ev sahibi dairenin detaylı fotoğraflarını Linehan’a gönderirken, adresi ve diğer bilgileri de paylaştı. Genç kadına bir teklifi olduğunu ve kabul ederse 200 sterlinlik kira indirimi yapacağını söyleyen adam, kendisinin bir model ajansı olduğunu öne sürdü.

Kiracılardan bazılarının kendisiyle çalıştığını iddia eden adam, genç kadından her ay göğüslerinin fotoğrafını göndermesini istedi. Duyduğu ahlaksız teklif karşısında büyük şaşkınlık yaşayan Linehan, durumu sosyal medyada paylaştıktan sonra ev sahibine siteye şikayet etti.

Açıklama yapan site yetkilileri ise ilan sahibiyle ilgili soruşturma başlatıldığını belirtti.

Ev sahibinden ahlaksız teklif: İndirim yaparım...

Ev sahibinden ahlaksız teklif: İndirim yaparım... ile ilgili etiketler İngiltere kiracı ev sahibi ahlaksız
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.