Ev Sahibi Olmak İsteyenlere Yüzde 0.99 Faizli Konut Kredisi Müjdesi! Kimler Yararlanacak?

TOKİ Sosyal konut projelesi için çalışmalar başladı. Yüzde 0.99 konut kredisi ile ev sahibi olmak isteyenlere müjdeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi. Konut Kredisi başvurularının ne zaman başlayacağını merak edenler de "TOKİ yüzde 0.99 konut kredisi başvuruları ne zaman başlıyor" sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki yüzde 0.99 faizli konut kredisinden kimler faydalanacak? Ev Sahibi Olmak İsteyenlere Yüzde 0.99 Konut Kredisi Müjdesi! Kimler Yararlanacak?

TOKİ sosyal konut çalışmalarıyla birlikte yüzde 0.99 faizli konut kredisi müjdesi de duyuruldu. Ev sahibi olmak isteyen milyonlarca vatandaşa müjde veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, üç ayrı konut kredisi paketini açıkladı. 2022 TOKİ sosyal konut projeleri ve konut kredisi başvuruları için detayları haberimizde derledik. Ev Sahibi Olmak İsteyenlere Yüzde 0.99 Faizli Konut Kredisi Müjdesi! Kimler Yararlanacak?

Konut kredisi başvurularının başlamasıyla birlikte ev sahibi olmak isteyenlere 3 ayrı paket imkanı getirildi. İlk defa konut sahibi olacaklara 2 milyon liraya kadar birinci el satın almalar için 10 yıla kadar vadeli, aylık yüzde 0,99 faizli konut kredisi sağlandı. Mayıs 2022 itibarıyla yüzde 40'ı tamamlanmış ve asgari yüzde 50'si satılmamış inşaat projelerinin tamamlanabilmesi için 20 milyar liralık kaynak ayrıldı.

Ev Sahibi Olmak İsteyenlere Yüzde 0.99 Faizli Konut Kredisi Müjdesi! Kimler Yararlanacak?

1 yıl boyunca konut fiyatlarını duyurdukları fiyatta sabit tutma taahhüdü veren firmalar, belli rakama kadar 36 ay vade ile finansmandan yararlanabilecek.

Ev Sahibi Olmak İsteyenlere Yüzde 0.99 Faizli Konut Kredisi Müjdesi! Kimler Yararlanacak? ile ilgili etiketler TOKİ başvuru konut kredisi yüzde 0.99
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.