Ev sahibi olmak isteyenler 200 bin TL yarım parası veriliyor! Antalya'da yaşayanlar dikkat!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Antalya'da ikamet eden ihtiyaç sahibi vatandaşlara "Sosyal yardım programları" çerçevesinde para yardımı sağlıyor. İşte Antalya ev peşinatı barınma yardımı başvurusu...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, İstanbul'da yaşayan ve maddi desteğe ihtiyacı olan pek çok vatandaşa destek sağlıyor... Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, sosyal yardımdestekleri programları çerçevesinden gıda, barınma, doğum ve terör yardımına kadar pek çok alanda vatandaşlara destek veriyor.

Ev sahibi olmak isteyenler 200 bin TL yarım parası veriliyor! Antalya'da yaşayanlar dikkat!

NOT: Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara sağlanan yardım programlarında güncelleme yapılabilir. Bu sebeple, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın WEB sayfasında yer alan "Sosyal Yardım Programlarımız" bölümünü düzenli olarak kontrol etmeniz gerekmektedir.

ANTALYA AİLE BAKANLIĞI BARINMA YARDIMI (EV) BAŞVURU KAPSAMI

Diğer taraftan, oturulamayacak derecede eski, bakımsız ve sağlıksız evlerde yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlara evlerinin bakım-onarımı, betonarme ev yapım yardımı, prefabrik ev yapım yardımı yapılmaktadır.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Başvurular doğrudan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına yapılabilir.

Diğer taraftan, başvuruları kişisel e-devlet sistemine girdikten sonra arama bölümüne "sosyal yardım" yazdıktan sonra ilgili sekmeye ulaşarak yapmanız mümkündür.

İSTANBUL BARINMA (EV) YARDIMI BAŞVURU MİKTARI

Diğer taraftan, afet kapsamında ev eşyası alımı için ayni veya nakdi olarak yapılan yardım çerçevesinde ihtiyaca göre ve yardım için belirlenmiş kriterlere haiz olmak kaydıyla ev onarımlarında  75.000.-TL, prefabrik ev yapımlarında 150.000.-TL, betonarme ev yapımlarında 200.000 TL’ye kadar destek veriliyor.

Ev sahibi olmak isteyenler 200 bin TL yarım parası veriliyor! Antalya'da yaşayanlar dikkat! ile ilgili etiketler İstanbul Sosyal Yardım Aile Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.