Ev sahibi duştayken içeri girdi! Bir anda karşısında görünce hayatının şokunu yaşadı!

Başkent'te S.Y. kocası evden ayrıldıktan sonra duşa girdi. Bu esnada eve girip ziynet eşyalarını gasp eden hırsız, emniyet güçleri tarafından yakalandı. Daha önceden de aynı suçtan hüküm giydiği belirlenen zanlının, kısa süre önce cezaevinden çıktığı bildirildi.

Dehşet verici olay, 22 Ocak günü saat 13.20 sularında Yenimahalle ilçesi Avcılar Mahallesi'nde bulunan müstakil evde meydana geldi. Kocasını Cuma Namazı için camiiye gönderen S.Y.(54), eşi evden çıktıktan sonra duşa girdi.

Bu sırada dışarıdan evi gözetleyen zanlı F.U., adamın evden gidişini fırsat bilerek kapı zilini çaldı. Zile yanıt gelmeyince evin camlarına vuran zanlı, evde kimsenin olmadığını düşünerek yanında getirdiği aletle mutfak camını açarak içeri girdi. O esnada duştan çıkan ikamet sahibi S.Y., zanlı F.U.'yu karşısında görünce hırsızın sert tepkisi ile karşılaştı.

YÜZÜKLERİ VE KÜPELERİNİ ALDI

Mutfaktan bıçak alan zanlı ikamet sahibi S.Y.'yi tehdit ederek parmaklarındaki yüzükleri ve kulağındaki küpeleri zorla aldı. F.U. evden çaldığı diğer eşyalarla kaçarak hızla uzaklaştı. İkamet sahibi S.Y.'nin ihbarı üzerine olay yerine gelen pollis ekipleri, zanlının eşkalini belirledikten sonra arama çalışmalarına başladı. Ankara Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Gasp Büro Amirliği ekipleri, hırsızın kaçış yönündeki kamera kayıtlarını ve daha öncesinde hırsızlık olayına karışan zanlıların dosyalarını karşılaştırdı. Yapılan incelemeler sonucu polis, eve giren hırsızın daha önce çok sayıda hırsızlık suçundan hüküm yiyen ve yakın tarihte cezaevinden çıkan F.U. olduğunu belirledi.

F.U., Gasp Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı operasyonla kaldığı arkadaşının evinde yakalanarak gözaltına alındı. Zanlı, emniyetteki ifadesinde görüntülerdeki kişinin kendisinin olduğunu fakat hırsızlık olayına karışmadığını ileri sürdü. İfadesinin ardından adliyeye gönderilen F.U., tutuklanarak cezaevine sevk edildi.

DHA

Ev sahibi duştayken içeri girdi! Bir anda karşısında görünce hayatının şokunu yaşadı! ile ilgili etiketler Ankara Hırsızlık hırsız duştayken

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.