Ev almak isteyenlere ekstra para!

Danimarka'da bir banka, müşterilerine eksi faizle konut kredisi vermeye başladı. Yani banka, ev almak isteyen müşterilerine borç alması için para ödeyecek.

Business Insider’da yer alan habere göre Danimarka’nın üçüncü büyük bankası Jyske Bank, ‘yüzde 0.5 sabit faizle’ 10 yıl vadeli konut kredisi vermeye başladı.

Bu sayede 1 milyon dolarlık bir ev için alınan kredide müşteriler 10 yıl içinde toplamda bankaya 995 bin dolar ödeyecek.

Cophenhagen Post’ta yer alan habere göre Jyske Bank konut ekonomisti Mikkel Høegh konuya ilişkin açıklamasında şunları söyledi:

“Bu, konut kredisinin tarihinde yeni bir sayfa. Birkaç ay önce bunun mümkün olmadığını söylerdik fakat yine de zaman zaman şaşırdığımız oldu. Bu ev sahibi olmak isteyenlere yeni bir fırsat sunacak.”

Ev almak isteyenlere ekstra para! ile ilgili etiketler konut Danimarka Banka kredi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.