Eurovision Şarkı Yarışması'na hazırlanıyor!

Ünlü tasarımcı Ivana Sert, müzik piyasasına hızlı bir giriş yaptı. Üçüncü konserini Çınarcık'ta veren Sert, Eurovision Şarkı Yarışması'na katılmak istediğini açıkladı.

Moda dünyasından müzik piyasasına hızlı bir giriş yapan Ivana Sert, üçüncü konserini önceki akşam Çınarcık Mavish Beach Club'de verdi. Sert, ''Avrupa'da yaşayan Türk kardeşlerimden davet alıyorum. Yakında turneye çıkacağım. Diyafram dersleri de almaya başladım. Eurovision Şarkı Yarışması için hazırım. Türkiye'yi temsil etmeyi çok isterim'' dedi.

Türkiye, 2013'ten beri Eurovision'a katılmıyor.

''KUM GİBİ'Yİ RAHAT BIRAK''

Geçen günlerde Ahmet Kaya'nın 'Kum Gibi' şarkısını seslendiren Ivana Sert, kısa sürede yorum yağmuruna tutulmuştu. Sosyal medya kullanıcıları tarafından performansı çoğunlukla beğenilmemişti.

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan da Ivana Sert'e ''İstediğin şarkıyı katlet! İstediğin şarkının ağzını burnunu kır! İstediğin şarkıyı zulmün altında inlet! İstediğin şarkıyı perişan et… Ama ne olur 'Kum Gibi'yi rahat bırak. Çünkü 'Kum Gibi' kırmızı çizgimizdir.'' diyerek seslenmişti.

Eurovision Şarkı Yarışması'na hazırlanıyor!

 

 

 

 

 

Eurovision Şarkı Yarışması'na hazırlanıyor! ile ilgili etiketler Ahmet Hakan Yalova Ivana Sert Ahmet Kaya
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.