Eurovision birincisi Maneskin'in solisti hakkında 'uyuşturucu kullandı' iddiası

Hollanda'da bu yıl 65'incisi düzenlenen Eurovision Şarkı Yarışması'nı, "Zitti E Buoni" adlı şarkısıyla İtalya'yı temsil eden Maneskin rock grubu kazandı. 45 ülkede canlı izlen yarışmada ortaya çıkan görüntülerde 524 puanla birinci seçilen Rock grubu Maneskin'in solisti Damiano David’in kutlamalar sırasında uyuşturucu kullandığı iddia edildi. David'in bir ara masaya eğilerek birşeyler yapması ve grup arkadaşının da onu dürttüğü anlar yarışmaya damga vurdu.

Rotterdam kentindeki Ahoy salonunda gerçekleştirilen "Kucaklama" temalı yarışmanın finalinde 26 ülkenin temsilcileri mücadele etti. Koronavirüs (Covid-19) nedeniyle 2020'de yapılamayan ve bu yıla ertelenen yarışmaya, koronavirüs kısıtlamalarından dolayı 24 saat içinde alınmış negatif test sertifikası olan 3 bin 500 seyirci katıldı.

Eurovision birincisi Maneskin'in solisti hakkında 'uyuşturucu kullandı' iddiası

26 ülkenin katıldığı yarışmada, 524 puanla birinci seçilen Rock grubu Maneskin'in baş solistinin canlı yayınlanan kutlamalar sırasında içki şişelerinin arkasına eğilerek bir şeyler kokladığı anlar yarışmanın gündemine oturdu.


MASAYA EĞİLDİ, ARKADAŞI UYARDI

Galibiyetin ardından sosyal medyada hızla yayılan görüntülerde Maneskin solisti Damiano David’in masaya eğildiği sırada arkadaşının uyarı niteliğinde David'i dürtmesi, uyuşturucu kullandığı iddiasına yol açtı. Sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi.

SORUŞTURMA BAŞLATILACAK

Hollanda basını, yarışmayı kazanan grubun baş solistinin uyuşturucu madde kullandığını iddia etti. Grubun baş solisti iddiaları yalanladı. Eurovision 2021 Şarkı Yarışması jürisi ise, olası iddiaların araştırılması için gerekli soruşturmanın hafta içi başlatılabileceğini belirtti.


Eurovision birincisi Maneskin'in solisti hakkında 'uyuşturucu kullandı' iddiası - Resim : 2


İTALYA BİRİNCİ OLDU

Yarışmanın finalinde İtalya'yı temsil eden rock grubu Maneskin'in, "Zitti E Buoni" adlı şarkısı 524 puanla birinci seçildi.


İKİNCİ FRANSA, ÜÇÜNCÜ İSVİÇRE SEÇİLDİ

Yarışmada Fransa'nın temsilcisi Barbara Pravi'nin seslendirdiği "Voila" adlı şarkı 499 puanla ikinciliği, İsviçre temsilcisi Gjon's Tears'in "Tout l'Univers" adlı şarkısı da 432 puanla üçüncülüğü elde etti.

Yarışmada Azerbaycan'ı "Mata Hari" adlı eserle temsil eden Efendi de 65 puanla 20'nci oldu.

Eurovision birincisi Maneskin'in solisti hakkında 'uyuşturucu kullandı' iddiası ile ilgili etiketler Eurovision uyuşturucu Maneskin şarkı yarışması Eurovision 2018 Yarışma müzik yarışması Damiano David

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.