Eurovision 2022 Finali Devam Ediyor! Eurovision 2022'yi Kazanan Takım Belli Oluyor!

66. Eurovision finali için geri sayım Başladı. Eurovision 2022 hangi kanalda, saat kaçta başlıyor sorusu da merak edilir oldu. Müzik severlerin kaçırmak istemediği yarışmanın finali bu akşam yapılacak. 25 ülkenin finale kaldığı Eurovision 2022 finali devam ediyor. Gece yarısına doğru Eurovision'u kazanan takım belli oluyor.

Bu yıl İtalya'nın Torina şehrinde düzenlenen 66. Eurovision final heyecanı bu akşam yaşanıyor. Dünya gündeminde bir numaraya yükselen ve müzik severlerin de yakından takip ettiği Eurovision 2022 için ilk iki yarı final tamamlandı. İlk yarı final 10 Mayıs, ikinci yarı final ise 12 Mayıs akşamı yapıldı. Eurovision 2022 Finali Devam Ediyor! Eurovision 2022'yi Kazanan Takım Belli Oluyor!

40 ülkenin katıldığı Eurovision 2022'de 25 ülke finale kaldı. Eurovision finalistleri arasında kardeş ülke Azerbaycan da yer alıyor. Eurovision 2022 finali bu akşam canlı olarak ekrana gelecek. Eurovision sonuçları ise bu akşam belli olacka.

EUROVİSİON 2022 FİNALİ HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Eurovision 2022 final yayını saat 21:00'da başlayacak. Müzikseverlerin emrakla beklediği Eurovision final yayını ise Eurovision 2022 Youtube kanalında canlı olarak ekrana gelecek.

EUROVİSİON 1. YARI FİNAL SONUÇLARI

İsviçre
Norveç
Ermenistan
Yunanistan
İzlanda
Ukrayna
Litvanya
Moldova
Portekiz
Hollanda

EUROVİSİON 2. YARI FİNAL SONUÇLARI

Belçika
Çekya
Azerbaycan
Polonya
Finlandiya
Estonya
Avustralya
İsveç
Romanya
Sırbistan

Böylelikle "Büyük Beşler" olarak bilinen İtalya, Fransa, Almanya, İtalya ve İspanya ile birlikte tüm finalistler belli oldu.

EUROVİSİON 2. YARI FİNAL SONUÇLARI

Belçika
Çekya
Azerbaycan
Polonya
Finlandiya
Estonya
Avustralya
İsveç
Romanya
Sırbistan

 

Eurovision 2022 Finali Devam Ediyor! Eurovision 2022'yi Kazanan Takım Belli Oluyor! ile ilgili etiketler eurovision final eurovision 2022 final hangi kanalda
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.