Euronews'ın haberi büyük tepki topladı!

Euronews'in "Kimliği olduğu halde sınır dışı edilen Suriyeli sığınmacının El Nusra bölgesine gönderildiği iddiası" adlı haberi sosyal medyada büyük tepki topladı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu i yaptığı açıklamada 12 Temmuz’dan bu yana gerçekleştirdikleri "operasyonlarda" 6 bin 122 kişiyi "yakaladıklarını" söyledi

İstanbul Valiliği 22 Temmuz’da yaptığı açıklamada, İstanbul’da kaydı olmayan Suriyeli sığınmacıların kayıtlı bulundukları illere dönmesi için 20 Ağustos’a kadar süre tanıdı.

Euronews ise "Kimliği olduğu halde sınır dışı edilen Suriyeli sığınmacının El Nusra bölgesine gönderildiği iddiası" adlı haberinde Aksaray’da kimliği olmadığı gerekçesiyle çok sayıda Suriyeli sığınmacı elleri kelepçelenerek sınır dışı edildiğini iddia etti.

Sosyal medya kullanıcıları ise Euronews'in bu haberine tepki gösterdiler.Kullanıcılar Euronews 'in sosyal medyada paylaştıkları haberin "Avrupa kaç Suriyeli aldı?" sorusunu yöneltti.

Euronews'ın haberi büyük tepki topladı!

Kullanıcılar aynı zamanda bu haber ile Euronews'in algı yapmaya çalıştıklarını paylaşımları dile getirdi.

Euronews'ın haberi büyük tepki topladı! - Resim : 2

Euronews'ın haberi büyük tepki topladı! - Resim : 3

Euronews'ın haberi büyük tepki topladı! - Resim : 4

Euronews'in  "Kimliği olduğu halde sınır dışı edilen Suriyeli sığınmacının El Nusra bölgesine gönderildiği iddiası" haberinin tamamı için tıklayınız!

 

Euronews'ın haberi büyük tepki topladı! ile ilgili etiketler İçişleri Bakanlığı Süleyman Soylu Suriyeli
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.