EuroLeague'de haftanın MVP'si Nick Calathes!

Turkish Airlines EuroLeague'de 17. hafta maçlarının en değerli oyuncusu, Yunanistan ekibi Panathinaikos'da forma giyen Nick Calathes oldu.

Turkish Airlines EuroLeague'in internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Panathinaikos'un deplasmanda Rusya temsilcisi CSKA Moskova'yı 106-102 mağlup ettiği karşılaşmada 40 verimlilik puanıyla oynayan Nick Calathes, 17. haftanın MVP'si unvanını elde etti.

Yunan oyun kurucu, karşılaşmada 22 sayı, 17 asist ve 6 ribaundluk performans sergileyerek bu sezon ikinci, kariyerinde ise altıncı kez bu unvana layık görüldü.

EuroLeague'de haftanın MVP'si Nick Calathes!

Mücadeleyi 25 sayı ve 16 ribaundla tamamlayan Calathes'in takım arkadaşı Konstantinos Mitoglou, 34 verimlilik puanıyla haftanın en değerli ikinci oyuncusu seçildi.

Fenerbahçe Beko'nun konuk olduğu Olympiakos'u 96-87 mağlup ettiği karşılaşmada 32 sayı, 3 asist, 2'şer ribaund ve top çalmayla oynayan sarı-lacivertlilerin Fransız yıldızı Nando De Colo ise 31 verimlilik puanıyla MVP sıralamasında 3. sırada yer aldı.

EuroLeague'de haftanın MVP'si Nick Calathes! ile ilgili etiketler Panathinaikos EuroLeague MVP Nick Calathes Konstantinos Mitoglou Nando De Colo
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.