Real Madrid kadrosunu Vincent Poirier ile güçlendirdi

Real Madrid kadrosunu Fransız pivot Vincent Poirier ile güçlendirdi. THY Euroleague'de Anadolu Efes'in play-off'taki rakibi olan İspanyol devi, NBA kariyerine son veren 27 yaşındaki yıldızı kurallar gereği yalnızca İspanya Ligi ACB'de oynatabilecek.

THY Euroleague'de normal sezonu 22 galibiyetle 3. sırada tamamlayan Anadolu Efes'in play-off'taki rakibi Real Madrid, Fransız pivot Vincent Poirier'i kadrosuna kattı. Normal sezonu 20 galibiyetle 6. sırada tamamlayan İspanyol devinden yapılan açıklamada 27 yaşındaki yıldızla 2023-24 sezonun sonuna kadar sözleşme imzanladığı belirtildi.

Ancak, Fransız pivot Euroleague'in kuralları nedeniyle sadece İspanya Ligi maçlarında oynayabilecek. NBA'de Boston Celtics ve Philadelphia 76ers formalarını giyen Poirier, bu sezon Sixers ile sadece 10 maça çıktı ve 1.4 ribaund ortalamasını tutturdu. Real Madrid'in Arjantinli forveti Gabriel Deck ise sezonun geri kalanını NBA'de Oklahoma City Thunder formasıyla tamamlayacak.

THY Euroleague'de play-off heyecanı 20 Nisan'da başlayacak. 5 maç üzerinden oynanacak seriler 5 Mayıs tarihlerinde tamamlanacak. Play-off çeyrek final serisinde toplam 3 galibiyete ulaşacak ekipler Final Four'a yükseliyor.

EUROLEAGUE PLAY-OFF MAÇLARI NE ZAMAN?

2020-2021 sezonunun şampiyonunu belirleyecek Final Four ise Almanya'nın Köln şehrinde 28-30 Mayıs'ta düzenlenecek.

Real Madrid kadrosunu Vincent Poirier ile güçlendirdi ile ilgili etiketler Anadolu Efes Real Madrid THY Euroleague Vincent Poirier
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.