Euroleague Final Four'da ilk finalist Olympiakos... Fenerbahçe - Real Madrid Euroleague Final Four maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Euroleague Final Four ikinci finalist için Fenerbahçe-Real Madrid maçının sonucu bekleniyor. CSKA Moskova'yı 78-82 yenen Olympiakos Final Four'da ilk finalist oldu . Final Four ikinci finalisti Fenerbahçe-Real Madrid maçının ardından belli olacak. Peki Fenerbahçe - Real Madrid Euroleague Final Four maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Euroleague Final Four heyecanı dorukta birazdan Fenerbahçe Final Four'da ikinci finalist olmak için Real Madrid karşısına çıkacak. Spor gündeminin kalbi bu akşam istanbul'da atıyor. CSKA Moskova'yı 78-82 yenen Olympiakos Final Four'da ilk finalist oldu. Euroleague Final Four Fenerbahçe-Real Madrid maçı için Fenerbahçe taraftarı Sinan Erdem Spor Salonu'nu doldurmuş durumda. Peki Fenerbahçe - Real Madrid Euroleague Final Four maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte Euroleague Final Four ile ilgili tüm detaylar...

ff

Euroleague Final Four'un ilk finalisti Olympiakos

Euroleague Final Four ilk maçında Yunan ekibi Olympiakos, geçen yılın şampiyonu CSKA Moskova'yı 78-82 yenerek adını finale yazdırdı.

İstanbul'da düzenlenen Euroleague Final Four heyecanı CSKA Moskova ve Olympiakos maçıyla başladı. Müthiş organizasyonun ilk karşılaşmasında iki köklü basketbol ekibi Sinan Erdem Spor Salonu'nda kozlarını paylaştı. Son periyodu nefesleri kesen karşılaşmayı Spanoulis'in önderliğindeki Olympiakos 78-82 kazanarak adını finale yazdıran ilk takım oldu.
1.PERİYOT SONUCU: CSKA Moskova 18-12 Olympiakos
2.PERİYOT SONUCU: CSKA Moskova 40-33 Olympiakos
3.PERİYOT SONUCU: CSKA Moskova 64-60 Olympiakos
4.PERİYOT SONUCU: CSKA Moskova 78-82 Olympiakos

CSKA TAKIMI YUHALANDI

Olympiakos-CSKA maçı öncesi Sinan Erdem Spor Salonu tribünlerini dolduran Fenerbahçe taraftarları, CSKA oyuncuları anons edildiği esnada geçen sezon finalde kendilerini mağlup eden rakiplerini uzun süre yuhaladı. O esnada yerlerini önceden almış olan CSKA taraftarları ise takımlarına destek tezahüratında bulundu.

TARAFTARLAR FİNAL FOUR'A TEKNELERLE AKIN ETTİLER

Avrupa basketbolunun önde gelen takımlarının şampiyonluk için mücadele verdiği Euroleague Final Four, İstanbul'da büyük coşku yarattı.

Avrupa basketbolunun önde gelen takımlarının şampiyonluk için mücadele verdiği Euroleague Final Four, İstanbul'da büyük coşku yarattı.

Maçtan saatler önce Kadıköy'de buluşan taraftarlar, teknelerle maçın oynandığı İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu'na hareket etti. Tekneler arası hep birlikte marşlar söyleyen, tezahüratlar yapan taraftarlar, unutulmaz keyif dolu anlar yaşadı. Daha önce 1992 ve 2012 yıllarında 'dörtlü final'e ev sahipliği yapan İstanbul'da basketbol severlerin yarı final maçlarına ilgisi yoğundu. Sinan Erdem Spor Salonu'nu dolduran taraftarlar yarı finalin nefes kesen mücadelesinde Fenerbahçe'yi coşkuyla desteklerken, dünyaca ünlü basketbol yıldızlarını da izleme fırsatı buldular.

taraftarlar-final-four-a-teknelerle-akin-ettiler-9156142

İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanan Fenerbahçe-Real Madrid ve CSKA Moskova-Olimpiakos maçları öncesinde coşku öğle saatlerinde Kadıköy'de başladı. Formalar, atkılar ve flamalarla tekneleri dolduran taraftarlar, marşlar söyleyerek Sinan Erdem Spor Salonu'na hareket ettiler.

Fenerbahçe - Real Madrid Euroleague Final Four maçı saat kaçta, hangi kanalda?
Fenerbahçe ve Real Madrid, bugün İstanbul'daki THY Euroleague Final Four (Dörtlü Final) maçında karşı karşıya gelecek. Obradoviç'in öğrencileri bu maçı kazanması halinde Euroleague finalinde CSKA Moskova Olimpiyakos maçının galibiyle Pazar günü karşılaşacak. Maç saat kaçta, hangi kanalda canlı ve şifresiz yayınlanacak?

THY Euroleague ikinci turunda Panathinaikos'u 3-0 ile geçerek Final Four'a yükselen Fenerbahçe, son 3 sezonun tamamında Dörtlü finale yükselmişti.

Fenerbahçe, İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak Final Four maçında İspanyol temsilcisi Real Madrid ile karşılaşacak.

2015 yılında İspanya'da düzenlenen Final Four'da yine Real Madrid ile eşleşen Fenerbahçe, maçı kaybederek final şansını kaçırmıştı.

Geçtiğimiz yıl ise Real Madrid ile 2. turda karşılaşan sarı lacivertliler serideki 3 maçı da kazanarak adını Final Four'a yazdırmayı başarmıştı.

fenerbahce-real-madrid-euroleague-final-four-maci-saat-kacta-hangi-kanalda-canD-F9fPqCFEai0thSmxU6oQ

FENERBAHÇE REAL MADRID MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

İstanbul'da Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma 21.30'da başlayacak.
Basketbolseverler Fenerbahçe Real Madrid maçını BeIn Sports kanalından canlı yayınla izleyebilecek.
İsmail Şenol, sosyal medya hesabındna yaptığı duyuruda, Spor Paketi olmaksızın tüm Digiturk üyelerinin maçları ücretsiz izleyebileceğini aktardı.

Ayrıca maçlar TRT Spor'dan da canlı olarak yayınlanacak.

FENERBAHÇE ŞAMPİYONLUK PEŞİNDE!

THY Euroleague Final Four'da mücadele edecek Fenerbahçe, kupayı İstanbul’da kaldırarak, tarihinde ilk kez şampiyon olmak istiyor.


NORMAL SEZONU 5. TAMAMLADI

Fenerbahçe, THY Euroleague Final Four'da normal sezonu 18 galibiyetle 5. sırada bitirdi.

Sezona 4’te 4 yaparak başlayan sarı-lacivertliler, gösterdiği performansla son haftalara ilk 2 içinde girdi. Son 4 haftada 1 galibiyet alabilen Fenerbahçe, normal sezonu 5. sırada tamamlayarak, play-off öncesi saha avantajını kaybetti.

PLAY-OFF'U KAYIPSIZ GEÇTİ

Normal sezonu 5. sırada bitirerek adını play-off’a yazdıran Fenerbahçe, Yunanistan’ın Panathinaikos Superfoods takımıyla eşleşti.

Saha avantajını kaybeden sarı-lacivertli ekip, buna rağmen gösterdiği performansla play-off’u kayıpsız geçti. Deplasmandaki karşılaşmaları 71-58 ve 80-75 kazanan Fenerbahçe, sahasındaki ilk müsabakayı da 79-61 galip tamamladı ve adını Dörtlü Final’e yazdırdı.

fenerbahce-final-fourOVTH1vrx2UWfd2SUgCTnCQ

BOGDANOVIC VE UDOH ÖN PLANA ÇIKIYOR

Sarı-lacivertli ekipte Bogdan Bogdanovic ile Ekpe Udoh, normal sezon ve play-off’taki istatistikleriyle dikkati çekiyor.

THY Avrupa Ligi’nde sezonun en iyi ilk 5’ine seçilen Bogdanovic ve Udoh, aynı zamanda sarı-lacivertlilerin de en skorer oyuncuları oldu. Bogdanovic 14,5, Udoh ise 12 sayı ortalamasıyla sezon içinde takımlarına katkıda bulundu.

Udoh ise THY Euroleague'de hem ribauntta hem de blok istatistiklerinde zirvede yer aldı. Tecrübeli uzun oyuncu, 7,6 ribaunt ve 2,1 blok ortalamasıyla Euroleague'in bu istatistiklerde en iyisi oldu. Sarı-lacivertli basketbolcu, Final Four'a kalan ekipler arasında CSKA Moskovalı Nando De Colo’dan sonra en fazla verimlilik puanına sahip oyuncu olmayı başardı.

REAL MADRİD İLE REKABETİ

Fenerbahçe, Final Four'da karşılaşacağı Real Madrid ile son 3 yıldaki rekabetiyle dikkati çekiyor.
İspanyol temsilcisiyle son 3 sezonda 8 kez karşılaşan Fenerbahçe, bu maçların 5’ini kazandı.

Euroleague Final Four'da ilk finalist Olympiakos... Fenerbahçe - Real Madrid Euroleague Final Four maçı saat kaçta, hangi kanalda? ile ilgili etiketler EuroLeague Final Four Fenerbahçe Real Madrid CSKA Moskova euroleague final four Olympiakos fenerbahçe final four sinan erde
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.