Euroleague yönetiminden flaş Final-Four kararı

Euroleague yönetimi, bu sezon Almanya'nın Köln şehrinde yapılacak olan Final-Four'un seyircisiz oynanacağını açıkladı. Geçen yıl pandemi nedeniyle iptal edilen Final-Four bu kez de Almanya'daki koronavirüs yasaklarına takıldı...

Euroleague Yönetimi, Final-Four için basketbolseverlerin merakla beklediği kararı aldı. Tüm dünyada etkisini göstermeye devam eden koronavirüs salgını nedeniyle yönetim, 28-30 Mayıs'ta Almanya'nın Köln şehrinde yapılacak olan Final-Four'un seyircisiz oynanacağını açıkladı.

Yönetim yaptığı açıklamada, taraftarların ve katılımcıların daha sağlıklı ve güvenli bir organizasyon geçirmesi için böyle bir karar aldığını öte yandan Final-Four'a katılan ekiplerin, çalışan personellerin ve medyanın katı hijyenik protokolleri ile takip edileceğini duyurdu.

Final-Four'a bu sezon Anadolu Efes'in katılması bekleniyor. Lacivert-Beyazlılar Real Madrid serisinde 2-1 önde... Fenerbahçe Beko ise CSKA Moskova serisinde ilk 2 maçı kaybetti. Sarı-LAcivertliler'in şansı devam ediyor.

EUROLEAGUE FİNAL-FOUR NE ZAMAN?

28 ve 30 Mayıs tarihlerinde Almanya'nın Köln kentindeki Lanxess Arena'da gerçekleşen olan THY Euroleague Final-Four'da kısıtlamalar nedeniyle katılamayacak olan medya mensuplarının ve taraftarların organizasyonu sahada takip eder gibi fırsatlar oluşturarak, dijital adımlar atılacağı ve uzaktan hizmetler sağlanacağı açıklandı.

Euroleague yönetiminden flaş Final-Four kararı ile ilgili etiketler Anadolu Efes THY Euroleague
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.