EuroCup Women maçlarında ev sahibi Kayseri olacak!

Türkiye, Romanya ve İspanya'da 16-19 Mart tarihleri arasında oynanacak olan EuroCup Women Round son 16 ve çeyrek final maçlarına Kayseri ev sahipliği yapacak.

EuroCup Women Round maçları 16-19 Mart 2021 tarihleri arasında Türkiye, Romanya ve İspanya'da oynanacak. Söz konusu maçlar heyecanla beklenirken EuroCup Women Round 16 ve çeyrek final maçlarının yapılacağı yerler onaylandı.

FIBA EuroCup Women Kadınlar Avrupa Kupası son 16 turu ve çeyrek finallerde oynanacak olan 3 maça Kayseri ev sahipliği yapacak.

KAYSERİ EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

16 Mart 2021'de gerçekleşecek Bellona Kayseri Basketbol - Birevim Elazığ Özel İdarespor; KSC Szekszard - Saint Amand Hainaut Basket arasındaki son 16 maça Kayseri Kadir Has Kongre ve Spor Salonu ev sahipliği yapacak. Diğe taraftan, bu eşleşmelerde kazananların karşı karşıya geleceği çeyrek final müsabakası da 18 Mart'ta yine Kayseri'de oynanacak.

EuroCup Women maçlarında ev sahibi Kayseri olacak!

Son 16 turundaki diğer 4 karşılaşma ve 2 çeyrek finale Romanya ev sahipliği yapacak, kalan 2 maç ve bir çeyrek final de İspanya'da gerçekleştirilecek EuroCup Women 2020-21 sezonu, 9-11 Nisan 2021 tarihleri arasında Final Four ile sona erecek.

EuroCup Women maçlarında ev sahibi Kayseri olacak! ile ilgili etiketler Kayseri Basketbol eurocup woman
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.