Euro, Meryem Uzerli'nin başına iş açtı!

Kenan İmirzalıoğlu ile Cingöz Recai adlı filmde rol olan Meryem Uzerli'nin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden ayrılma nedeni belli oldu.

Muhteşem Yüzyıl dizisinde gösterdiği performansla Türk seyircisinin gönlünü kazanan Meryem Uzerli dizi bitmeden sürpriz bir kararla projeden ayrılarak Almanya’ya gitmişti. Meryem Uzerli kararının ardından bir süre yurt dışında kaldıktan sonra Türkiye’ye dönmüş ve birbirinden farklı projelerde boy göstermişti.

51cc3a49188d440d36cbbd6413421666--smile-design-meryem-uzerli

Bu projelerden istediği dönüşü alamayan Meryem Uzerli’nin adı geçen sezon Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde karşımıza çıkmıştı.

Dizide başarılı bir performans gösteren Meryem Uzerli bu projede boy göstermek istemesine rağmen sürpriz bir şekilde kadrodan çıkarılmıştı.

8461500

Bu sürpriz gelişmenin ardında yatan sebebi Milliyet’teki köşesinden duyuran isim Ali Eyüboğlu oldu. Yazıda verilen bilgilere göre Meryem Uzerli’nin bölüm ücreti, Euro bazında olduğu için sıkıntı yaşandı.

Euro, TL karşısında sürekli olarak değer kazanınca şirket yeni sezona Suzisiz başlamaya karar verdi.

Euro, Meryem Uzerli'nin başına iş açtı! ile ilgili etiketler Meryem Uzerli Euro Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Muhteşem Yüzyıl suzi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.