EURO 2020'nin açılış golünü Merih Demiral kendi kalesine attı

A Milli Takım ve Juventus'un yıldız stoperi Merih Demiral, İtalya maçında büyük şanssızlık yaşadı. İlk yarısı 0-0 biten maçın 53. dakikasında turnuvanın açılış golünü kendi kalesine atan Merih, büyük üzüntü yaşadı.

A Milli Takım'ın kalesini "Vatanı savunur gibi" savunan Merih Demiral, EURO 2020'nin açılış golüne şanssız bir şekilde imza attı. İlk yarısı golsüz eşitlikle sona eren maçın 53. dakikasına Berardi'nin sert ortası kale çizgisine yakın mesafeden Merih'e çarpıp ağlarla buluştu.

İtalya'nın 3'ü isabetli 14 şut şektiği maçta Bizim Çocuklar rakip kaleye hiç gidemedi. İkinci yarıda ise Yusuf Yazıcı-Cengiz Ünder değişikliği meyvelerini verdi. Cengiz, 70 metre deparla tek başına rakip kaleye gidip kaleci Donnarumma'yı geçemedi.

Bu pozisyondan iki dakika sonra golü yedik. Merih Demiral'ın büyük şanssızlık yaşadığı pozisyonda İtalya 1-0 öne geçti. Elemelerdeki kritik İzlanda maçında insanüstü bir çabayla çizgiden çıkardığı topla belki de EURO 2020'ye katılmamızı sağlayan Merih Demiral büyük üzüntü yaşadı. 

Büyük şanssızlık yaşanan gol pozisyonundan sonra takım arkadaşları Merih'in yanına gidip yıldız stopere destek oldu. Teknik direktör Şenol Güneş de kenardan futbolcusuna moralini bozmaması yönünde telkinde bulundu...

Ay-Yıldızlı formayı 22 kez giyen Juventus'un 23 yaşındaki stoperi EURO 2020'de performansı en çok merak edilen isimlerden biriydi. Golden sonra morali bozulan Bizim Çocuklar 66'da Ciro İmmobile'den 2. golü yedi...

EURO 2020'nin açılış golünü Merih Demiral kendi kalesine attı

EURO 2020'nin açılış golünü Merih Demiral kendi kalesine attı ile ilgili etiketler İtalya Merih Demiral EURO 2020 A Milli Takım
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.