EURO 2020 ne zaman başlayacak? Türkiye'nin Andorro maçı ne zaman oynanacak?

EURO 2020 ne zaman başlayacak? A Milli Futbol Takımı bu akşam karşılaştığı İzlanda ile 1-1 berabere kalması sonrasında finalleri gitmeyi başarıyor. Şenol Güneş önderliğinde iyi performans gösteren milli takımın Andorra ile oynayacağı maçın tarihi merak ediliyor. İşte EURO 2020 ne zaman başlayacak? Türkiye'nin Andorro maçı ne zaman oynanacak? Merak edilen detaylar haberimizde...

EURO 2020 ne zaman başlayacak? Şenol Güneş önderliğinde iyi performans gösteren milli takımın Andorra ile oynayacağı maçın tarihi merak ediliyor. A Milli Futbol Takımı bu akşam karşılaştığı İzlanda ile 1-1 berabere kalması sonrasında finalleri gitmeyi başarıyor. İşte EURO 2020 ne zaman başlayacak? Türkiye'nin Andorro maçı ne zaman oynanacak? Merak edilen detaylar haberimizde...

A Milli Futbol Takımı, 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu 9. maçında sahasında İzlanda ile karşılaştı. Milliler, İzlanda 0-0 berabere kalarak puanını 20 yaptı ve 2020 Avrupa Şampiyonası'na katılmayı garantiledi. Milli Takım, grubun son maçında 17 Kasım Pazar günü Andorra'ya konuk olacak.

Ay-yıldızlılar, 5. kez Avrupa Futbol Şampiyonası heyecanı yaşayacak. Milli Takım, tarihinde daha önce 1996, 2000, 2008 ve son olarak 2016 yılındaki şampiyonalarda boy göstermişti.

EURO 2020 MAÇLARI HANGİ ŞEHİRLERDE OYNANACAK?

Grup maçları, son 16, yarı final ve final: Londra (İngiltere)

Grup maçları ve çeyrek final: Münih (Almanya), Bakü (Azerbaycan), Sankt-Peterburg (Rusya), Roma (İtalya)

Grup maçları ve son 16: Kopenhag (Danimarka), Bükreş (Romanya), Amsterdam (Hollanda), Dublin (İrlanda), Bilbao (İspanya), Budapeşte (Macaristan), Glasgow (İskoçya)

A Grubu: Roma (İtalya) ve Bakü (Azerbaycan)

B Grubu: Sankt-Peterburg (Rusya) ve Kopenhag (Danimarka)

C Grubu: Amsterdam (Hollanda) ve Bükreş (Romanya)

D Grubu: Londra (İngiltere) ve Glasgow (İskoçya)

E Grubu: Bilbao (İspanya) ve Dublin (İrlanda)

F Grubu: Münih (Almanya) ve Budapeşte (Macaristan)

EURO 2020 FİNALİ NE ZAMAN, NEREDE OYNANACAK?

Avrupa Şampiyonası Finali'nin daha önce Brüksel'de oynanacağı açıklanmıştı. Ancak burada yapılacak stadın gecikmesi nedeniyle final İngiltere'ye alındı. Final 12 Temmuz 2020'de Wembley Stadı'nda oynanacak.

2020 AVRUPA FUTBOL ŞAMPİYONASI NEREDE OYNANACAK?

Ocak 2013'te İsviçre'nin Nyon kentinde yapılan UEFA İcra Komitesi toplantısında, 'Avrupa için Avrupa Futbol Şampiyonası' prensibi doğrultusunda Euro 2020'ye, 13 ülkenin ev sahipliği yapmasına karar verilmişti.

Almanya

Azerbaycan

Danimarka

Hollanda

İngiltere

İrlanda

İskoçya

İspanya

İtalya

Macaristan

Romanya

Rusya

EURO 2020 STATÜSÜ NASIL OLACAK?

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası tam 13 ev sahibinin katılımıyla oynanacak. Yani maçlar 13 farklı ülkede gerçekleştirilecek. Peki bu 13 ülke Euro 2020'ye doğrudan mı katılacak? Bu sorunun yanıtı hayır. Hiçbir ev sahibi turnuvaya direkt katılamayacak. Euro 2020'ye katılacak takım sayısı 24. Avrupa'daki 55 ülke de eleme maçları oynayarak bu 24 ülkenin içinde olmaya çalışacak.

 

EURO 2020 ne zaman başlayacak? Türkiye'nin Andorro maçı ne zaman oynanacak? ile ilgili etiketler EURO 2020
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.