EURO 2020 finalin adı belli oldu! İtalya-İngiltere maçı ne zaman? Hangi kanalda?

EURO 2020'de finalin adı belli oldu. Yarı final maçlarının tamamlanmasıyla Wembley Stadı'nda oynanacak final maçı İtalya ile İngiltre arasında oynanacak. Peki İtalya-İngiltere maçı ne zaman? Hangi kanalda?

İngiltere'nin Wembley Stadyumu'nda Danimarka'yı 2-0 mağlu etmesi sonrası EURO 2020'de finalin adı da belli oldu. İtalya'nın önceki gün İspanya'yı penaltılarla elemiş ve ilk EURO 2020 finalisti olmuştu. Peki EURO 2020 final maçı İtalya-İngiltere maçı ne zaman oynanacak? Kim yönetecek?

İTALYA-İNGİLTERE MAÇI NE ZAMAN?

Haziran ayında başlayan EURO 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Wembley Stadı'nda oynanacak İtalya-İngiltere final maçı ile son bulacak. 

Hatırlanacağı gibi önceki gün onanan yarı final maçında İtalya İspanya'yı penaltı atışları sonrası elemiş ve turnuvanın dışına itmişti. Bu akşam ise finalin oynanacağı stadda İngiltere, turnavının sürpriz takımı Danimarka ile oynadığı maçta rakibini 2-1 mağlup etti.

Tarihinde ilk kez ikiden fazla ülkenin ev sahipliği yaptığı organizasyonda ilk finalist , İspanya'yı deviren İtalya oldu. Şampiyonada ikinci finalist, 90 dakikada 1-1 biten maçta Danimarka'yı uzatmalarda 2-1 mağlup eden İngiltere oldu. İtalya ile İngiltere final maçı 11 Temmuz'da yapılacak.

Avrupa Futbol Şmapiyonası finali oynayan 13. ülke konumuna yükselen İngiliz Milli Takımı tarihe geçti. Galibiyet golünü atan Harr Kane ise İngiltere futbol tarihine geçti. 

EURO 2020 FİNALİ İTALYA İNGİLTERE MAÇI HANGİ KANALDA?

11 Temmuz 2021 Pazar günü İngiltere' nin Wembley Stadı'nda oynanacak İtalya İngiltere EURO 2020 final maçı TRT 1 ve TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

 

EURO 2020 finalin adı belli oldu! İtalya-İngiltere maçı ne zaman? Hangi kanalda? ile ilgili etiketler EURO 2020 italya-ingiltere maçı ne zaman
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.