EURO 2020 A Grubu maçında Galler ile İsviçre 1-1 berabere kaldı

A Milli Takım'ın EURO 2020 A Grubu'ndaki rakiplerinden Galler ile İsviçre 1-1 berabere kaldı. Bakü'de oynanan maçta İsviçre 85'te 2. kez öne geçti ancak Gavranovic'in attığı gol, VAR incelemesinin ardından ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

EURO 2020 A Grubu maçında Galler ile İsviçre, Bakü Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya geldi. A Milli Takım'ın iki rakibi, 1-1 berabere kalarak tam istediğimiz gibi bir başlangıç yaptı. 

İlk yarısı golsüz eşitlikle sona eren maçta İsviçre, Breel-Donald Embolo'nun 49. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti. Borussia Mönchengladbach'ın golcüsüne asisti Xherdan Shakiri yaptı...

Galler, 74'te Cardiff City'nin golcüsü Keiffer Moore'la 1-1'i buldu. Teknik direktör Vladimir Petkovic yönetimindeki İsviçre, 85'te yeniden öne geçti ancak gol VAR'a takıldı ve iki takım da turnuvaya puanla başlamış oldu.

A Milli Takım'ın gruptaki ikinci maçı Galler'le... İlk maçında İtalya'ya Roma'da 3-0 mağlup olan Bizim Çocuklar, 16 Haziran Çarşamba günü Gareth Bale ve arkadaşlarıyla Bakü'de kozlarını paylaşacak. Ay-Yıldızlılar'da hedef 3 puanı alıp, grubun son maçında İsviçre'ye gruptan çıkma mücadelesi verebilmek.

İki takımın mücadelesinde takımlar sahaya şu 11'lerle çıktı:

GALLER: Ward, Roberts, Rodon, Davies, Mepham, Morrell, Allen, Ramsey, James, Bale, Moore

İSVİÇRE: Sommer, Elvedi, Schar, Akanji, Mbabu, Xhaka, Freuler, Rodriguez, Shaqiri, Embolo, Seferovic

EURO 2020 A Grubu maçında Galler ile İsviçre 1-1 berabere kaldı ile ilgili etiketler İsviçre Galler EURO 2020
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.