Etyen Mahçupyan Erdoğan'a şantaj yapmaya kalktı!

Yıllardır Türkiye'ye ahlak ve demokrasi dersi vermeye kalkan Etyen Mahçupyan gerçek yüzünü gösterdi. Ahmet Davutoğlu'nun kurduğu ve ölü doğan Gelecek Partisi'nin Genel Başkan Yardımcısı Etyen Mahçupyan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ahlaksızca bir şantaj yapmaya cüret etti.

AK Parti'den ayrılan Ahmet Davutoğlu'un kurduğu Gelecek Partisi ile siyasete atılan eski gazeteci Etyen Mahçupyan T24'ten Şirin Payzın'a konuştu.

Yıllardır Türk medyasında işgal ettiği köşelerden siyasetçilere "ahlakçılık" dersleri ve öğütleri veren Mahçupyan, siyasete atılır atılmaz FETÖ'vari şantaj ve tehdit politikaları izleyeceğini de gözler önüne serdi.

Mahçupyan, açıklamalarında lideri Davutoğlu'nu anımsatan kibirli bir üslupla, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'hırslarının eşiği geçtiğini ve geri dönüş olmadığını' savundu.

Kendi partisini "demokrat", AK Parti'yi ise "yozlaşmış" olarak tanımlayarak ahlak dersleri vermeye devam eden Mahçupyan, Şirin Payzın'ın "Ahmet Davutoğlu kendi başbakanlık dönemi de dahil olmak üzere şeffaf olarak ne olup bittiğini açıklayacak mı?" sorusu üzerine gerçek yüzğünü gösterdi.

Etyen Mahçupyan Erdoğan'a şantaj yapmaya kalktı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a geçmişte FETÖ'cü teröristlerin yaptığı gibi şantaj yapmaya cüret eden Mahçupyan şu tehdidi savurdu;

"Ahmet Davutoğlu kendi bildiklerini ve yaşadıklarını anlatırsa bir gün bütün bu yakın tarih yeniden başka türlü yazılacak. Biliyorum çünkü bazı bölümleri dinledim, ancak anlatmak bana düşmez. Biraz o ortamın da olması gerekiyor, kendisine açık olarak da sormak mümkün.

Bu olay, tek kişinin konuşması üzerinden olmayacaktır. Aynı anda yavaş yavaş tomurcuklanan bir başka ortamın içinde olduğumuzun hissedilmesi lazım. İnsanlar geçmişe bir çizgi çektiğimizi hissettikleri zaman daha fazla konuşacaklardır.""

Etyen Mahçupyan Erdoğan'a şantaj yapmaya kalktı! ile ilgili etiketler FETÖ Ahmet Davutoğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan Gelecek Partisi etyen mahcupyan
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.