Etrafı sarılan 3 DEAŞ militanı öldürüldü

Rusya’da terör örgütü DEAŞ'a yönelik gerçekleştirilen operasyonda çatışmaya giren 3 militan vurularak öldürüldü. Militanların hücre evinin çevresi sarıldığı operasyonda çatışma anları kameraya yansıdı.

Rusya’da İnguşetya’da bulunduğu tespit edilen 3 DEAŞ militanına operasyon gerçekleştirildi. Ağır zırhlı araçlar ve donanımlı ekipler tarafından gerçekleştirilen operasyonda militanların hücre evinin çevresi sarıldı. Daha sonra DEAŞ militanlarına teslim olmaları yönünde çağrılar yapıldı. DEAŞ militanları ise ekiplerin teslim ol çağrısına ateş açarak karşılık verdi.

HÜCRE EVİNDEN DUMANLAR YÜKSELDİ

Ekipler bu kez militanlara ağır silahlarla ateş edince uzun süren çatışmada sırasında 3 DEAŞ militanı öldürüldü. Militanların hücre evinden dumanlar yükselirken, ekipler içeride incelemelerde bulundu. Hücre evinde örgüte ait dokümanlar, çok sayıda patlayıcı ve bomba yapımında kullanılan maddeler ve uzun namlulu silahlar ele geçirildi.

Etrafı sarılan 3 DEAŞ militanı öldürüldü

ÖRGÜTE AİT ÇOK SAYIDA DÖKÜMAN VE SİLAH ELE GEÇİRİLDİ

Çatışmayla ilgili yapılan açıklamada örgüte yönelik operasyonların devam ettiği, örgütün yeni bir saldırıya hazırlandığı sırada hücre evine baskın yapıldığı ve örgüte ait çok sayıda doküman ve silahın bulunduğu ifade edildi. Çatışmada öldürülen DEAŞ militanlarının isim ve uyruklarına dair bir bilgi paylaşılmadı.

İHA

 

Etrafı sarılan 3 DEAŞ militanı öldürüldü ile ilgili etiketler DEAŞ Rusya Çatışma DEAŞ baskını militan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.