Zalim İstanbul Haberleri

Zalim İstanbul, Türk dizisidir. 'Kimse sınanmadığı günahın masumu değildir' sloganı ile yayın hayatına başlamıştır.

ZALİM İSTANBUL DİZİSİ KONUSU

Artvinden İstanbula bir öykü olacak bu dizi, Bir Yalana Tutunup Moda Sektörüne Giren Ve Hızla Zirveye Çıkan Genç Bir Kızın Hikayesi. Yaşanan aşkları ile çok konuşulacak, başarı merdivenlerini bir bir tırmanan genç kız bakalım seyirciyi çekecek mi ilgi odağı olacak mı Zalim İstanbul dizisi.

ZALİM İSTANBUL OYUNCULARI 

Zalim İstanbul Dizisi (Agah) Kimdir? (Fikret Kuşkan)
Fikret Kuşkan Kimdir: 22 Nisan 1965 tarihinde İstanbul’da doğdu. Annesi Arnavut, babası Bulgar kökenli olan Fikret Kuşkan, İstanbul’a 1 yaşında taşındı. 13 yaşında babası vefat etti. 20’li yaşlarda Fikret Kuşkan, oyunculuğa yöneldi ve İstanbul Devlet Konservatuarı’nda ve Berlin Goethe Üniversitesi’nde okudu. Fikret Kuşkan 1988 yılında ‘’ Sis ‘’ filminde ilk kez oyunculuğa adım attı. Devamında bir çok filmde rol aldı.

Fikret Kuşkan “Babam ve Oğlum” filmiyle herkesçe tanındı. 2014 yılında ise “Yasak” adlı dizide Deniz Çakır ile başrolde oynadı. Fikret Kuşkan, 2016 yılında FOX TV da ‘’ Çifte Saadet ‘’ dizisinde baş rolde yer aldı. Fikret Kuşkan’ın Oynadığı Filmler ve Diziler:
2017- Kırlangıç Fırtınası
2016 – Çifte Saadet
2014 – Hayat Ağacı TV dizisi)
2014 – Yasak (TV dizisi)

Zalim İstanbul Dizisi Agahın Oğlu Cenk Kimdir? (Ozan Dolunay)
Ozan Dolunay kimdir: Ozan Dolunay 1990 yılında Ankara’da doğmuştur, lise eğitiminin ardından Koç Üniversitesi’nde eğitimine devam etmiştir. Lise yıllarından itibaren oyunculuğa merak saldığı için üniversite yıllarında İpek Bilgin Bahar Kerimoğlu gibi ünlü isimlerden oyunculuk dersleri almıştır. Ozan Dolunay Craft tiyatro sahnelerinde çeşitli tiyatrolarda roller almıştır, televizyon dünyasındaki ilk dizisi 2015 yılındaki tatlı küçük yalancılar dizisindeki Barış karakteri ile olmuştur. Daha sonra oyunbozan dizisinde rol alan Ozan Dolunay yüksek sosyete dizisinde Mert karakterini canlandırmıştır.

2018 yılında ise Show TV’de yayınlanan darısı başımıza dizisinde rol alan başarılı oyuncu Zalim İstanbul dizisinin kadrosuna katılmış ve dizinin baş rolünde oynayan Fikret Kuşkan’ın canlandırmış olduğu Agah karakterinin oğlu Cenk rolüne hayat verecektir. Ozan Dolunay daha önce darısı başımıza lise devriyesi yüksek sosyete Kiralık Aşk oyunbozan ne tatlı küçük yalancılar gibi dizilerde birçok farklı rolde yer almıştır.

Zalim İstanbul Dizisi Agahın Yeğeni Nedim Kimdir? (Berker Güven)
Zalim İstanbul kod adlı yeni dizisinde Agah Karaçay’ın (Fikret Kuşkan) yeğeni Nedim’i Berker Güven canlandıracak. Güven, daha önce Vatanım Sensin dizisi ve baş rolünü Çetin Tekindor ve Melisa Şenolsun ile paylaştığı Babam filmiyle dikkatleri üzerine çekmişti.