Tek Yürek Haberleri

TRT1'de ekrana gelecek uzun süredir merakla beklenen dizi Yek Yürek'in çekimleri başladı. İlk tanıtım fragmanı ile merakı arttıran, ilgiyi üzerine çeken dizinin yayın tarihi henüz belli olmadı. Fakat iddialı dizinin yeni sezona 21 Şubat Perşembe akşamı merhaba diyeceği öngörülüyor.

TRT1'in yeni dizisi Tek Yürek gerçek bir hikayeye dayanıyor. Genç oyuncuları, muhteşem konusu ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan dizinin yayın tarih belli oldu! perşembe akşamları ekranlarda olacak dizinin başrollerini Tayanç Ayaydın, Hilmicem İntepe, Anıl Tetik, Eslem Akar ve Vildan Atasever gibi önemli isimler paylaşıyor.

Tek Yürek Kadrosu

Dizinin senaryosunu Meriç Demiray, Banu Tezcan ve Elif Asılkefeli’nin kaleme alırken, yönetmenliğini ise Mehmet Ada Öztekin üstlenecek. Başrollerinde Tayanç Ayaydın, Hilmicem İntepe, Anıl Tetik, Eslem Akar ve Vildan Atasever gibi önemli isimler yer alacak. Bu takımda ise Hercai” lakaplı takımın kaptanı Yiğit, arabulucu lakaplı Yusuf , becerikli lakaplı Oğuzhan, çocuk kalpli lakaplı Akif, Mazlum ve Umut’tan oluşur.

Tek Yürek Dizisi Konusu

Zeytinburnu belediyesinin hazırladığı bir topluma kazandırma projesi sonucunda ortaya çıkan bir buz hokeyi takımın Halit hocanın katkıları ile sıfır noktasından zirve noktasına yani şampiyonluğa giden efsanevi hikayesi anlatılacak. Halit hoca Kanada’da buz hokeyi koçluğu yaparken eşini kaybeder ve ülkesinde bu işe devam eder. Halit zoru seven, imkansızı imkanlı yapmaya kararlı bir koçtur ve mahallenin gençlerinden profesyonel bir takım kurup dünya şampiyonu olmayı hayal eder.v