Neutec Haberleri

1992 yılında temelleri atılan ve Türk İlaç sektöründe ilk 10 firma içerisinde yer alan Neutec Grup, edinmiş olduğu tecrübeleri daima ileri götürme ilkesi ile yola çıkmıştır.
Hergün hızla gelişen ülkemiz ilaç endüstrisine 1992 yılında giren Neutec İlaç 2006 yılında Adapazarı’nda 40.000 m2 alan üzerinde kurulan üretim tesisleri ile birlikte, 2007 yılında da Neutec Grup adı altında aktif satış kadrosu ile gelişimini tamamlamıştır. Türk ilaç piyasasına sunduğu ürünler ile kendini tanıtan ve kısa zamanda ilaç pazarında önemli pay edinen Neutec İlaç, bugün Türkiye genelinde 11 Bölge Müdürlüğü ile 1.000 kişiden fazla olan istihdamı ile geniş bir ailedir.

Neutec İlaç, günümüzde 2 adet solid, 1 adet sefalosporin, 1 adet inhaler ve 2 adet AR-GE tesisiyle faaliyet ve geliştirmelerine devam etmekte olup %100 Türk sermayesiyle, Türkiye’deki ilaç üreticileri içinde saygın bir konuma erişmiştir. Neutec İlaç, üretime başlamasının üzerinden çok kısa bir süre geçmiş olmasına rağmen Avrupa GMP uyumluluk belgesi alan tesisleriyle 2011 yılından itibaren bitmiş ürün ihracatı yapmakta olup, ürün dağıttığı ülke ve bölge sayısını her geçen gün arttırmaktadır.

Yenilikçi ürün ve hizmetlerin yanı sıra sağlıklı büyüme anlayışıyla dünya standartlarında ilaçlar üretmek, cesur ve öncü girişimlerimizle sürekli yeni tedavi çözümleri keşfetmek, Avrupa’nın en hızlı gelişen, en geniş ve en kaliteli ürün portföyüne sahip, en iyi tedarikçi firması olma vizyonu olan Neutec İlaç’ın değerleri şu şekildedir;

İnsan Sağlığı Önceliği
Kalite’de Dünya Standartı
Marka Güvenilirliği
Etik Değerlere Bağlılık
Çevre Hassasiyeti
Yenilikleri ve Girişimciliği destekleme
İçsel iletişime önem verme
Başarıya Odaklanma