Fuat Kozluklu Haberleri

Muhabir, spiker ve gazeteci Fuat Kozluklu 1965 yılında Malatya’da doğmuştur. 1982 senesinde memleketinde yer alan yerel bir gazete olan Görüş ile meslek hayatına adım atmış ardından İstanbul’da Cumhuriyet Gazetesine geçiş yapmıştır.

1985’te Sabah Gazetesinin muhabir kadrosuna dahil olmuş 1989’da tekrar Cumhuriyet Gazetesi ile çalışmalarını sürdürmüştür. 1990 yılında Körfez Savaşı ile ilgili haberleri Irak’tan yayınlayan Fuat Kozluklu savaşın ardından dünyanın sayılı gazetecileri arasında yer almıştır.

Bugüne kadar bir çok kanal ve gazete bünyesinde çalışan Fuat Kozluklu birbirinden etkili isimlerle yapmış olduğu bir çok röportajın altına imzasını atmıştır.

En son TRT Haber bünyesinde Gece Bakışıkı isimli haber programını sunmuştur. Ayrıca İstanbul Aydın Üniversitesi ve İstanbul Medya Akademisinde tv sunuculuğu ve haberciliği ile ilgili dersler vermektedir.

2008 yılında Habertürk sunucusu Fatma Buse Biçer ile evlenmiş evliliği 2015 yılında son bulmuştur. Bu evliliğinden Burak isminde bir oğlu vardır.