Adem Metan Haberleri

Adem Metan Kimdir? Nereli? Kısaca Biyografisi
1987 doğumlu radyo yapımcısı, sunucu Adem Metan ailenin ikinci evladı olarak dünyaya gelmiştir. Kendisinden büyük bir abisi vardır, aslen Ordu’ludur.

Türkiye’de radyo ile birlikte bütünleşen isimler arasında yer almıştır. 2007 yılından bu yana radyo dünyasında Star Fm, Meltem Radyo, Radyo 24, Medya Fm, Radyo Viva, Karadeniz Fm ve Alem Fm gibi radyo programları ile adından söz ettirmiştir.

Radyo hayatının yanı sıra yazarlığı ilede dikkatleri üzene çeken Adem Metan bugüne kadar 5 kitaba imzasını atmıştır. Yazmış olduğu kitaplar, Hayata Dair Özlü Sözler, Yalnızlığın Sen Tonu, Damat, Kompo Komik ve Senden Bir Parça Öyküler isimlerini taşımaktadır.

2018 yılı itibariyle çalışmalarını Best Fm bünyesinde sürdürmekte, Adem Metan Show, Pazartesi’den Perşembe’ye 22:00-01:00, Cuma 22:00-00:00 saatleri arasında Best FM’de devam etmektedir.

Katıldığı bir çok yardım kampanyalarında, başta (Van Depremi ve Soma Faciası) olmak üzere yardım kuruluşlarında öncülük etmiştir. Radyo dünyasında sektörün gelişmesinde önemli katkılar yapmış ve bir çok ödüle layık görülmüştür.