Etçi Nusret İstanbul'da ilk otelini açıyor!

Türkiye ve dünya onu et tuzlama tekniği ile tanıdı. Dünyanın dört bir yanında et restoranları açtı. Saltbe ve Nusr'et markası ile büyüyen Nusret Gökçe şimdi de bir başka hayalini gerçekleştiriyor. Nusret İstanbul Maçka'da cuma günü ilk otelini açıyor. İşte Nusret Gökçe'nin "Bir hayalim vardı" sözleri ile duyurduğu oteliyle ilgili bilgiler...

1983 yılında Erzurum'da dünyaya gelen Nusret Gökçe'nin ailesi bir gün oğullarının dünya çapında tanınan bir isim olacağını hayal etmişler miydi? bilmiyoruz.

Ancak o kendi hayallerini bir bir gerçekleştirmeye devam ediyor.

Sıradan bir kasap ya da et restoranı sahibi olabilecekken hayallerinin peşinden koşan, dünyaya açılan ve kendine has tarzı ile milyonlarca insanın tanıdığı hatta taklit ettiği bir fenomene dönüşen Nusret Gökçe yine bir hayalini hayata geçirmek üzere. 

Etleri tuzlama şekli ile Saltbe diye anılan Nusret Gökçe, sosyal medya hesabından cuma günü ilk otelinin açılışını duyurdu.

Gökçe'nin "Bir hayalim vardı bir otelim olsun ve otelin altında kendi restorantım olsun çok şükürler ikisinde oldu , cuma günü açıyoruz görüşmek üzere" sözleri ile açılışını duyurduğu oteli Maçka'da. 

Etçi Nusret İstanbul'da ilk otelini açıyor!

Nusret, Park Hyatt İstanbul Maçka Palas'ı 2019'da Doğuş Grubu'ndan 50 milyon euroya (bugünün kuruyla yaklaşık 465 milyon lira) almıştı. Satışa Rekabet Kurulu da Mart 2019'da onay vermişti. 

5 yıldızlı bir otel olan Park Hyatt Istanbul Macka Palas, 2008 yılında açıldı. 

Etçi Nusret İstanbul'da ilk otelini açıyor! - Resim : 2

Şatafatlı mimarinin örneği olan otelde 90 klasik oda bulunuyor. Otel İstanbul'un tarihi, turistik merkezlere ve AVM'lere, marka ürünler satan mağazalara yürüme mesafesinde olması ile konuklarına büyük ayrıcalıklar sunan bir konuma sahip. 

 

Etçi Nusret İstanbul'da ilk otelini açıyor! ile ilgili etiketler İstanbul Nusret Gökçe Maçka palas Park Hyatt Nusret saltbe
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.