'Et yemeyin süt içmeyin' diyen doktor niyeti iyice bozdu!

Kalp ve İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Murat Kınıkoğlu, zeytinyağı da dahil tüm yağların insan sağlığına zararlı olduğunu açıkladı.

Dr. Murat Kınıkoğlu, vatandaşlar tarafından doğru bilinen gerçekleri yıkmaya devam ediyor. Kınıkoğlu'nun Youtube kanalından yayınladığı son videoda, zeytinyağının zararlı olduğuna dair açıklamaları yer alıyor.

''TÜM YAĞLAR ZARARLIDIR''

Daha önce yayınladığı videolarda süt ve süt ürünlerinden uzak durulması gerektiği, et ve et ürünlerinin tüketilmesinin kanser riskini arttırdığını söyleyen Kınıkoğlu, bu sefer de zeytinyağının zararlarından bahsetti. 1 gün içinde binlerce kişi tarafından izlenen videoda yıllardır söylenen “zeytinyağı sağlımız açısından çok faydalıdır” düşüncesinin yanlış olduğunu dile getiren Kınıkoğlu, “zeytinyağı dahil tüm yağlar zararlıdır” dedi.

'Et yemeyin süt içmeyin' diyen doktor niyeti iyice bozdu!

MURAT KINIKOĞLU KİMDİR?

1955 yılında Malatya’da doğdu. İlk ve ortaokul eğitimini Malatya’da, liseyi ise İstanbul Haydarpaşa Erkek Lisesi’nde bitirdi. 1984 yılında Ankara Üniversitesi Tip Fakültesi’nde Iç hastalıkları ihtisası aldı.

1986 yılında aynı fakültede kardiyoloji üst ihtisasımı tamamladı. 

23 yıldır Indermed Sağlık Merkezi'nde görev yapan Kınıkoğlu, evli ve iki çocuk babasıdır. 

 

'Et yemeyin süt içmeyin' diyen doktor niyeti iyice bozdu! ile ilgili etiketler YouTube doktor zeytinyağı Murat Kınıkoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.