Estetik yaptırınca Seda Sayan'a benzeyen Seyhan Soylu son haliyle Seren Serengil'e benzetildi

Filiz Akın'a benzemek için 10 farklı estetik operasyon yaptıran Sisi lakaplı Seyhan Soylu son haliyle Seda Sayan'a benzetilmişti. Seda Sayan'ın eski sevgilisi Ata Çağlayan ile aşk yaşamaya başlayan Seyhan Soylu, Seda Sayan'a benzetilmekten rahatsız olup bir operasyon daha geçirdi. Soylu son haliyle şimdi de Seren Serengil'e benzetildi.

Al Sana Haber programının Sisi lakaplı moderatörü Seyhan Soylu, hayranı olduğu Yeşilçam yıldızı Filiz Akın'a benzemek için ameliyat masasına yatmış ve 10 farklı operasyon geçirmişti. Filiz Akın'a benzemek için kesenin ağzını açan Seyhan Soylu 8 saat içinde olduğu 10 estetik ameliyatına 1 milyon lira ödemişti. Seyhan Soylu, Seda Sayan'a benzememek için bir operasyon daha geçirdi ancak bu sefer de Seren Serengil'e benzedi. İşte detaylar...


FİLİZ AKIN'A BENZEMEK İSTERKEN SEDA SAYAN'A BENZEDİ

Geçirdiği operasyonlarla bambaşka bir görünüme kavuşan Seyhan Soylu, Filiz Akın'a benzemek istedi ancak son hali Seda Sayan'a benzetildi. Şimdilerde Seda Sayan'ın eski aşkı Ata Çağlayan ile yeni bir aşka yelken açan Seyhan Soylu, Seda Sayan'a benzetilmesi üzerine ''Seda Sayan ‘nın eski sevgili Ata Çağlayan ile birlikteyim diye yok efendim Filiz Akın yerine Seda Sayan’a benzedi demeleri üzerine bazı medya kuruluşların da bu haber yer aldı. Hiç alakası yok. Buna mahal vermemek için ve Ata’ya geçmişi hatırlatmamak için tekrar ameliyat olmaya karar verdim.'' dedi ve soluğu ameliyat masasında aldı.

Estetik yaptırınca Seda Sayan'a benzeyen Seyhan Soylu son haliyle Seren Serengil'e benzetildi


SON HALİ SEREN SERENGİL'E BENZETİLDİ

Geçirdiği operasyonlar sayesinde gençleşen ve 11. estetik operasyonunu geçtiğimiz Cuma günü yaptıran Seyhan Soylu son haliyle şimdi de Seren Serengil'e benzetildi. Önce Seda Sayan'ın ardından ise Seren Serengil'in kopyası olan Seyhan Soylu'nun yeni görüntüsü sosyal medyaya damga vurdu.


''YAKINDA SÜRPRİZİMİZ VAR''


Son halini Instagram hesabından takipçileriyle paylaşan Seyhan Soylu, Ata Çağlayan ile birlikte verdiği aşk pozuna şu notu düştü:

''AŞK BAŞLADI.

Önce "Sadece gerçek arkadaşlarınız, yüzünüz kirliyse bunu size söyler." diye başladık.

Sonra “Dost, seninle aynı düşmanlara sahip olandır. “ Karanlıkta bir dostla yürümek, ışıkta yalnız yürümekten daha iyidir.”

Şimdi “Aşkın gelişi, aklın gidişi demektir.
Öyle sev ki beni, ben bile kıskanayım beni.”

Temenni; “ALLAH tüm sevenlerimize, hatta düşmanlarıma Nil’e güzel arkadaşlık, dostluk ve aşk nasip etsin. “

Uzun yollardır aşka inanmayan ben. Şimdi aşkım krokisini çıkarır oldum. Benim yumuşacak pamuk gibi yapan adam @ata_caglayan “ SENİ SEVİUORUM “.

Çok yakında süprizimiz var.''


İşte Seyhan Soylu'nun son hali...

Estetik yaptırınca Seda Sayan'a benzeyen Seyhan Soylu son haliyle Seren Serengil'e benzetildi - Resim : 2

Estetik yaptırınca Seda Sayan'a benzeyen Seyhan Soylu son haliyle Seren Serengil'e benzetildi - Resim : 3

 

Estetik yaptırınca Seda Sayan'a benzeyen Seyhan Soylu son haliyle Seren Serengil'e benzetildi ile ilgili etiketler Seda Sayan Seyhan Soylu Filiz Akın Seren Serengil estetik operasyon estetik ameliyat
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.