"Estetik yaptıranlar köpeğe benziyor!"

Ekranların reyting rekortmeni programı 2. Sayfa'ya katılan eski manken Ebru Şancı, estetikle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Şancı, "Çok estetik yaptıranlar evdeki kedisine, köpeğine benzemeye başlıyor." dedi.

Kanal D'deki '2. Sayfa'ya konuk olan Ebru Şancı estetik yaptıranları kızdıracak sözler söyledi. Ebru Şancı, "Çok estetik yaptıranlar evdeki kedisine, köpeğine benzemeye başlıyor." dedi.

"ANNEANNEM BOTOKS YAPTIRSAN MI?' DİYOR"

Ebru Şancı, estetiğe karşı olmadığını ve yaptıranları yadırgamadığını ifade ederken "75 yaşındaki anneannem bile 'Acaba botoks yaptırsam mı?' diyor. Biz kadınlar yaş alıyoruz ama ruhumuz asla yaşlanmıyor. Tabii ki her şeyin fazlası zarar. Estetikte aşırıya kaçanlar bir müddet sonra evdeki köpeklerine benzemeye başlıyor. O sosyete dergilerine falan bakamıyorum hepsi gergin gergin geziyor" dedi.

"Estetik yaptıranlar köpeğe benziyor!"

"KİMİ KASTETTİNİZ?"

Şancı, izleyicilerden gelen ''Köpeklerine benziyor derken kimi kastettiniz?'' sorusuna ''Yok isim vermem. Köpek sahibi aşırı estetikli ünlülerden yola çıkın işte." yanıtını verdi.

"Estetik yaptıranlar köpeğe benziyor!" - Resim : 2

"Estetik yaptıranlar köpeğe benziyor!" ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.