Estetik yaptıran ünlüler kervanına Işın Karaca da katıldı! İşte operasyon sonrası ilk görüntüsü

48 yaşındaki şarkıcı Işın Karaca, estetik operasyon geçirdi. Güzellik uğruna bıçak altına yapan Karaca, eski ve yeni halini sosyal medya üzerinden "Bugünü kendimi yenilemeye adadım" notuyla paylaştı.

Estetik yaptıran ünlüler kervanına katılan Işın Karaca, sosyal medya hesabından estetik öncesi ve estetik sonrası karelerini paylaştı.

Estetik yaptıran ünlüler kervanına Işın Karaca da katıldı! İşte operasyon sonrası ilk görüntüsü

FRANSIZ ASKISI YÖNTEMİYLE YÜZÜNÜ GERDİRDİ

Daha önce Seda Sayan'ın da 'Fransız askısı' yöntemiyle yüzünü gerdirdiği operasyonu yaptıran Karaca, "Bugünü kendimi yenilemeye adadım" dedi.

Karaca, ameliyat öncesi ve sonrası görüntülerini paylaşarak, "Fransız askısının yeni sürümü" yorumunu yaptı. Operasyonla, Karaca'nın elmacık kemikleri dolgunlaşıp havaya kalktı, dudakları büyüdü, çenesi de biraz sivrildi.

Estetik yaptıran ünlüler kervanına Işın Karaca da katıldı! İşte operasyon sonrası ilk görüntüsü - Resim : 2

Operasyondan sonra Işın Karaca şunları söyledi:

"Ben de her kadın gibi dış görüntümün yaşlanmasını istemiyorum. Ruhum 28 ama dış kaporta aynı şeyi söylemiyordu. Pandemi hepimizi ruhsal, fiziksel ve psikolojik olarak etkiledi. Bazen aynaya bakamayacak hale gelmedik mi kızlar? 6 haftadan beridir planladığımız bu minik narkozsuz operasyonu doktorumuz ile gerçekleştirdik... 'Fransız askısı' diye adlandırılan müdahalenin yeni sürümü...

Soldaki 'ben’i de çok seviyordum, hala seviyorum. Ama sağdaki 'bana' bayıldım. Yer çekimine karşı gelemeyen her kas ve yağ dokusu yere doğru iner fotoğrafta görüldüğü gibi. Aslında yapılana kadar ben de ne kadar yıprandığımın farkında değildim... Geleneksel botoks ve dolgu işlemleri artık hemen hemen her kadın ve erkeğin hayatında var, migren ve diş gıcırdatma tedavisinde bile kullanılıyor...

Hanımlar, beyler....
Tıp ve teknoloji geliştikçe yaşlanmak yok...
Bugünü kendimi yenilemeye adadım...
Uzun zamandır bu kadar şımartılmamıştım."

Estetik yaptıran ünlüler kervanına Işın Karaca da katıldı! İşte operasyon sonrası ilk görüntüsü - Resim : 3

MİDE AMELİYATI OLMUŞTU

Daha önce başı fazla kilolarıyla dertte olan şarkıcı tüp mide ameliyatı geçirerek 45 kilo vermişti.

 

Estetik yaptıran ünlüler kervanına Işın Karaca da katıldı! İşte operasyon sonrası ilk görüntüsü ile ilgili etiketler Işın Karaca estetik estetik operasyon fransız askısı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.