Estetik yaptıran kadını devlet bile tanıyamadı!

Estetik yaptıran kadın kimliğini değiştirmek istedi, nüfus müdürlüğü kabul etmedi. Kadın yaşadığı sorunu sosyal medyada paylaştı. Videoda estetik yaptıran insanlara seslenen kadın, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Günümüzde gittikçe daha da popüler hale gelen estetik uygulamaları hem kadınlar hem de erkekler tarafından ilgi görülerek, yapılmaya başlandı.Yüzünde beğenmediği veya psikolojik olarak etkilendikleri bölgelere sahip olabilmektedir. Bunun sonucunda da estetik operasyonlara başvurmaktadırlar. Ama bu operasyonlar sonucu büyük değişimler yaşayan insanlar bulunmaktadır. Öyle ki estetik ile bambaşka insana dönüşerek, tanınamaz hale geliyorlar. 

Sosyal medya kullanıcısı bir kadının yaptırdığı estetikle ilgili paylaştığı video gündem oldu.

Görüntüleri estetik yaptıran diğer kadınları da uyarmak için çektiğini söyleyen kadın yaşadıklarını anlattı. Estetikli haliyle çektirdiği biyometrik fotoğrafı kabul edilmediği için nüfüs müdürülüğü tarafından tanınmadığını dile getiren kadın nüfüs cüzdanını değiştiremediğini söyledi. İfadelerine göre estetik yaptıran vatandaşlar, nüfus cüzdanlarını değiştirmek istediğinde yanlarında 1. derece yakın akrabalarınının bulunması gerektiğini belirtti. Sosyal medyadan paylaşılan bu görüntüler kısa sürede viral oldu.

 

Estetik yaptıran kadını devlet bile tanıyamadı! ile ilgili etiketler estetik
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.