Estetik yaptıran Bensu Soral son haline gelen olumsuz yorumladı kaldıramadı

Bir dönem Show TV ekranlarında yayınlanan İçerde dizisindeki Melek rolüyle büyük beğeni toplayan genç oyuncu Bensu Soral son görüntüsüyle olay yarattı. Geçirdiği estetik operasyonlarla dizideki doğal halinden eser bile kalmayan oyuncu sosyal medyadan paylaştığı son görüntüsüne eleştiri yağınca çareyi gönderisini kaldırmakta buldu. Bensu Soral'ın estetikli hali sosyal medyayı salladı.

Son dönemin yükselen oyuncularından Bensu Soral sosyal medya hesabından son halini paylaştı, gelen olumsuz yorumlar karşısında ise çareyi gönderisini silmekte buldu. Doğal güzelliğinden eser bile kalmayan Bensu Soral'ın bir dizi estetik operasyon yaptırdığı iddia edildi. Takipçileri Soral'a ''Bunu kendine neden yaptın?'' sorusunu yöneltti. 31 yaşındaki oyuncunun yüzündeki büyük değişimin nedeni merak konusu oldu.

SON GÖRÜNTÜSÜ SOSYAL MEDYAYA BOMBA GİBİ DÜŞTÜ


Yol Ayrımı, Vicdan, Boynu Bükükler, Tatlı Küçük Yalancılar, Cam Tavanlar, Tuzak gibi yapımlarda rol alan Bensu Soral, final yapan İçerde dizisinde canlandırdığı Melek karakteriyle izleyicinin gönünde taht kurmuştu. Şimdilerde reklam filmlerinde rol alan ve Tuzak dizisiyle sevenlerinin karşısına yeniden çıkmaya hazırlanan Bensu Soral, yüzündeki değişimle gündem oldu.

bensu soral

OLUMSUZ YORUMLARA DAYANAMADI, PAYLAŞIMINI SİLDİ

İncelen yanakları ve dolgun dudaklarını ile bambaşka birine dönüşen Soral'ın son halini gören takipçileri, "Yüzüne ne oldu?" ve "Photoshop mu, estetik mi?" sorusunu yöneltti. 2018 yılında evlendiği iş insanı Hakan Baş ile boşanmanın eşiğinden dönen Soral, gelen yorumların ardından paylaşımını sosyal medya hesabından kaldırdı.

ESKİ HALİNDEN ESER KALMADI

Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı Bensu Soral'ın estetik operasyon geçirdiğini iddia etti ve doğal görüntüsünü artık kaybettiğini belirtti. İçerde dizisindeki halinden eser bile kalmayan Soral'ın bu görüntüsü hayranlarını üzdü. Ünlü oyuncunun yaptığı paylaşımda yanaklarının inceldiği, çenesinin uzadığı ve dudaklarının daha dolgun olduğu görülüyor.

 

 

Estetik yaptıran Bensu Soral son haline gelen olumsuz yorumladı kaldıramadı ile ilgili etiketler Bensu Soral estetik Sosyal Medya estetikli hali estetiksiz hali
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.