Estetik operasyonu mu, estetik olmayan ufak dokunuşlar mı?

Kaş laminasyonunu Türkiye’ye getiren Profesyonel Makyaj ve Kalıcı Makyaj Eğitmeni Sevcan İpar, kozmetik sektörünü Feyza Öznur'a anlattı.

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de günden güne trend haline gelen kaş laminasyonu sadece kadınlar için değil erkekler için de bir trend haline dönüştü. Dolgun ve doğal bir kaşa sahip olmak, kozmetik sektörü ve daha pek çok konuyu Profesyonel Makyaj Uzmanı ve Eğitmeni Sevcan İpar ile konuştuk.

Kariyerine bankacı olarak başlayan fakat mutluluğu kozmetik sektöründe bulan İpar, mesleğe nasıl başladığını ve kariyer basamaklarını nasıl tırmandığını SuperHaber izleyicileri için anlattı.

"18 YAŞINDAKİ KIZLAR KALICI MAKYAJ İSTİYORLAR, YAPMIYORUM. NEYE İHTİYACI VARSA ONA UYGUN DOĞRU REÇETEYİ SUNMAK MÜHİM"

Profesyonel Makyaj ve Kalıcı Makyaj Eğitmeni Sevcan İpar, "Herkes kadınlara makyaj yapıyor, parasını alıyor ama kimse onların ruhuna dokunmuyor. Bu işe hemen salon sahibi olarak başlamak istiyorlar. Öyle olmuyor. Ben başladığım kuaför salonunda ilk yaptığım şey yerleri süpürmek oldu. Biz kadınlar nerede iyiyiz? Bize bakılan yerde çok iyiyiz. Çünkü ruhumuz okşanıyor, bakılıyoruz, kendimizi iyi hissediyoruz. Ama tabii ki iyi hissettiren bir yürek de gerekiyor. Buraya her gelene kalıcı makyaj vs yapın mantığında değiliz. Artık doğallığa doğru gidiyoruz. 18 yaşında genç kızlar var, bir influencer görüyor bizi. Sevcan Abla bize de kalıcı makyaj yap' diyorlar. Diyorum ki yapmayacağım. Neye ihtiyacı varsa ona göre doğru reçeteyi sunmak mühim. Kişiyi analiz ettikten sonra tabii ki. Kişinin genel görünümüne bakarak aynı zamanda ruh hali ve durumuna da bakarak yapıyoruz. Ben ekmek aldığım yere giderken bile oradaki adamın enerjisine bakıyorum. Enerjisi iyi değilse almıyorum. Bir işlem yaptıracaksa o markanın sahibinin profiline baksın." sözlerini kullandı.

Profesyonel Makyaj ve Kalıcı Makyaj Eğitmeni Sevcan İpar'ın açıklamalarının tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

Estetik operasyonu mu, estetik olmayan ufak dokunuşlar mı? ile ilgili etiketler sevcan ipar estetik operasyonu kalıcı makyaj kaş laminasyonu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.