Estetik kliniğinden çıkan Bülent Ersoy makyajsız görüntülendi

Star TV'de Mustafa Keser ile birlikte sunduğu Benzemez Kimse Bize isimli programla ekranlara dönen Bülent Ersoy, Nişantaşı’nda estetik kliniğinden çıkarken objektiflere takıldı. Makyajsız haliyle dikkat çeken Diva, ölüm yıldönümünde Zeki Müren’i andı. Merhum sanatçıyı özlediğini söyleyen Diva, “Bir ben kaldım, ben de yakında giderim” açıklamasında bulunarak şaşırttı.

Geçtiğimiz günlerde 'Benzemez Kimse Bize' programındaki ilginç tavırlarıyla gündeme gelen ve program öncesi alkol aldığı iddia edilen Türk sanat müziğinin Diva'sı Bülent Ersoy önceki gün Nişantaşı’nda bir estetik merkezinden çıkarken görüntülendi.

 

ESTETİK OPERASYON İÇİN DEĞİL ARKADAŞ ZİYARETİ

Bülent Ersoy, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. “Bir işlem mi yaptırdınız?” sorusuna kızan Diva, “Böyle yerlere geldiğinizde illa estetik mi yaptırmak lazım! Bir arkadaşımı ziyaret ettim. Ama gerektiği zaman ve ihtiyaç halinde yaptırıyorum” dedi.

 

“BEN DE YAKINDA ÖLÜRÜM”

Ölüm yıl dönümü olduğu için Zeki Müren’le ilgili gelen sorulara da yanıt veren Bülent Ersoy, “Bence Türkiye’ye böyle bir ses daha gelmez” diye konuştu.

Kendisini rahmetle andığını ve özlediğini dile getiren usta sanatçı, gülerek “Bu dünyada bir ben kaldım, ben de yakında giderim” açıklamasını yaparak şaşırttı.

İŞTE SIFIR MAKYAJ DİVA...

Estetik kliniğinden çıkan Bülent Ersoy makyajsız görüntülendi

 Estetik kliniğinden çıkan Bülent Ersoy makyajsız görüntülendi

Estetik kliniğinden çıkan Bülent Ersoy makyajsız görüntülendi

 

Estetik kliniğinden çıkan Bülent Ersoy makyajsız görüntülendi ile ilgili etiketler Bülent Ersoy Makyaj Zeki Müren diva imaj
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.