Estetik ameliyatlarına servet harcayan İrem Derici'den bomba açıklama: Eski halim şimdiki halimin halası gibi!

Sosyal medya paylaşımları ve özel hayatına yönelik yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı İrem Derici, geçtiğimiz akşam Ankara'da bir mekanda sahne aldı. 8 Kasım'da müzik kariyerinin 10. yılını kutlayacağını ifade eden Derici, "İlk çıktığım halim şimdiki halimin halası gibi" yorumuyla güldürdü.

Şarkıcı İrem Derici, Ankara’da bir mekanda sahne aldı. Sahneye çıkarken "Bugün diyetimin ikinci günü açım ve mutsuzum" diyen İrem Derici'nin keyfi dinleyicilerden gelen itiraflarla yerine geldi...

DEMET VE HANDE'YE GÖNDERME

"Kraliçe Ankara'ya hoş geldin" diyen bir erkek hayranına "Kraliçe olmak için daha gencim" diyen Derici'nin sözleri kraliçelik yarışında dönem dönem araları açılan Demet Akalın ve Hande Yener'e gönderme olarak alındı.

 Estetik ameliyatlarına servet harcayan İrem Derici'den bomba açıklama: Eski halim şimdiki halimin halası gibi!

 10. YILINI KUTLAYACAK: İLK ÇIKTIĞIM HALİM ŞİMDİKİ HALİMİN HALASI GİBİ

İrem Derici sahneden "8 Kasım'da 10. yılımı kutluyorum. İlk çıktığım halim şimdiki halimin halası gibi" diyerek salonu kahkahaya boğarken, en önde kendisini izlemeye gelen bir kadın hayranı ise İrem Derici'nin İnstagram'da sıkça kullandığı "kudurun" kelimesinden yola çıkarak "kudur" gözlüğü hediye etti. İrem Derici gözlükleriyle poz verdi.

 

Estetik ameliyatlarına servet harcayan İrem Derici'den bomba açıklama: Eski halim şimdiki halimin halası gibi! ile ilgili etiketler İrem Derici estetik
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.